XTB Online Trading mennyire megbízható és jó forex bróker? Nekem az elsődleges kényelmi szempontok, hogy legyen magyar felület, legyen magyar felügyelet és hogy megbízhatóak legyenek! Ezek ismeretében hova lenne érdemes regisztrálnom?!
Figyelt kérdés
2013. jún. 12. 09:03
1/2 anonim válasza:
XTB market maker, ezt neked kell eldöntened, jó-e neked. De ha egyébként nagyon fontos a magyar kontakt akkor Ironfx-et ajánlom, szerencsére Budapesten is van irodájuk bármikor be tudsz hozzájuk menni. Telefont is mindig felveszik magyarul tudsz velük kommunikálni
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Amúgy akit kiírtam azoknak is van magyar irodájuk sőt a PSZAF felügyeli őket és nem online kipipálos szerződést kell kötni. Csak kivi lettem volna van-e valakinek velük tapasztalata és ha igen micsoda
2013. jún. 13. 19:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!