Plus500 mennyire hiteles?
Hitelesítéshez adataimat kell beszkennelni ebből származhat bajom?
Pl ha nagyon rosszul állna a dolgom és mínuszba süllyedtem ezt a mínuszt behajtanák rajtam? Ha nem lépek be mi történik?
A bankszámlámról le vehetnek pénzt?
Mert ez túl szép hogy igaz legyen.. Ha netán jól csinálnám ingyen pénz? Nem szeretném hogy a bankszámlám megkárosítanám ilyennel.
Üdv!
Igen ezért kérdezek :D
Ugye 5e-ft bónuszt kaptam mert hitelesítettem a telefont.
Nos én abból 236 596 Ft-ot szuperáltam jelen állás szerint. Tehát nem vagyok hülye :D
De csak kíváncsiságból kezdtem.
És érdekelne pontosan mi a hátrányom??
Ráadásúl 4 nap alatt! :D
Szóval ez jó pénz kereseti lehetőség
feltéve ha nem én fizetek :D
Nekem már arra is bőven elég lenne ha csak a csekkeket erről fizetem be!
Neked ebből semmi károd nem származik, nem kell fizetned. Ez egy promóció keretében kiosztott összeg, amit a legtöbben el szoktak veszíteni, viszont megmarad a regisztrációjuk és használják/használták az oldalt. Tudod, ez a reklám.
Emellett forgalmat is generáltál, mert ezt a pénzt nem a plus500 fizeti, hanem azok a tagok, akik esetleg befizettek pénzt és te elnyerted tőlük.
Nincsenek regisztrálva, nincsen pénzügyi tevékenységhez joguk, cipruson van bejegyezve, nem foglalkozhatnak részvényekkel, stb. Reklámtollaktól kezdve a bögrékig mindent árulnak, kifizetést nem kérhetsz, ha nem fizettél nekik és akkor is max a befizetés összegéig :)
Angliában van a telepük egy irodában, ahol 50 másik cég is van 8 m2-en, de cipruson kell a jogi hercehurcát lefolytatni...
Kifizetésnél meg kell lennie 50 kereskedői pontnak 0,01 pontot ad a hétvégén elindított, de csak a kövi héten lezajló kereskedésekre, amúgy meg 0,0001-0,01 között...
Mennyi kereskedői pontod van?
Még mindig hiszel a mesékben?
Hány éves vagy?
Esetleg csak egy elfuserált reklámnak szántad a kérdést?
A kedvencem kimaradt, szabályellenes a kereskedések manuális lezárása, de a "rendszer"-ben van rá külön gomb :)
Ez az a szabály amit tuti megszegtél, fizetéskérelem esetén kizárás jár érte :)
7-es, nyilván regisztrálva vannak, emellett több nagy focicsapatnak is a szponzorai, akik nem fogadnak csak úgy el bárkitől szponzorpénzt.
Ami a meséket illeti: Mi ebben a mese? Pókertermek is szoktak bónuszpénzt osztani, ezzel a pénzel játszol, valószínűleg olyanok ellen, akik saját pénzt fizettek be, ezzel rake-et termelsz, ami a terem bevétele. Ebben az esetben is ez a helyzet. A kérdező az 5000 Ft bónuszból pozíciókat nyitott, olyanokkal szemben, akik saját pénzt fizettek be, ezzel forgalmat generált. A pénzt nem a plu500-tól nyerte el, hanem más kereskedőktől. A plus500-nak a spread-ből van bevétele, amit így is úgy is megkeresett.
Tehát bátran megpróbálhatom az átutalást egy netes számlára? Persze előtte hitelesíteni kell magam
Egyébként ez csak a kávé részvényéből keletkezett :D és fog is, mert az csak emelkedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!