Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Sűrgősen kéne 300. 000Ft 1...

Sűrgősen kéne 300. 000Ft 1 hónap alatt lehetséges valahogy?

Figyelt kérdés
Most nyitok üzletet, de kell még a meginduláshoz 300.000Ft és 1 hónapom van hogy megszerezzem. Jelenleg nem dolgozok, mert most fejeztem be az iskolát, segítségem nincsen kölcsönkérni nem tudok, hitelt felvenni nem szeretnék mert az már nagyon sok lenne visszafizetni, úgyanis már vettem fel. Mivel tudnák ennyit megkeresni? Aki tud segítsen, nagyon fontos lenne Nekem. Köszönöm
2010. ápr. 9. 21:09
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"hitelt felvenni nem szeretnék mert az már nagyon sok lenne visszafizetni,"

Csak én nem értek valamit?

Egy hitelt, amely többé-kevésbé kedvező kamatozású, azt nem tudod fizetni, de egy esetleges uzsorakölcsönt simán, egy hónap múlva... Hájjajjj lássuk be, hogy ez egy elég rossz próbálkozás volt.

2010. ápr. 10. 02:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!