Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Sűrgősen kéne 300. 000Ft 1...

Sűrgősen kéne 300. 000Ft 1 hónap alatt lehetséges valahogy?

Figyelt kérdés
Most nyitok üzletet, de kell még a meginduláshoz 300.000Ft és 1 hónapom van hogy megszerezzem. Jelenleg nem dolgozok, mert most fejeztem be az iskolát, segítségem nincsen kölcsönkérni nem tudok, hitelt felvenni nem szeretnék mert az már nagyon sok lenne visszafizetni, úgyanis már vettem fel. Mivel tudnák ennyit megkeresni? Aki tud segítsen, nagyon fontos lenne Nekem. Köszönöm
2010. ápr. 9. 21:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Lány vagy? Ha nagyon kell a pénz, akkor ....
2010. ápr. 9. 21:19
 2/11 anonim ***** válasza:

Nem te vagy az első, aki ezen az oldalon ezt kérdezi, de látom még mindig vannak olyanok, akik hisznek a csodában.

Legális:lottó és szerencsejáték, üvegvisszaváltás, fémhulladék gyűjtés, munka (természetesen ennyi nem jön össze 1 hónap alatt)

Nem legális:drog, prostitúció, fegyverek, rablás (1 hónap alatt összejön)

2010. ápr. 9. 21:19
 3/11 A kérdező kommentje:
Lány vagyok.
2010. ápr. 9. 21:21
 4/11 anonim ***** válasza:
Nekem is jól jönne párszázezer! Sajnos ma vagy hitelt veszel fel, vagy olyan munkát vállalsz, amit sokan visszautasitanak...
2010. ápr. 9. 21:40
 5/11 anonim ***** válasza:

hihetetlenek vagytok.

menj el dolgozni vazze!

2010. ápr. 9. 21:53
 6/11 anonim ***** válasza:

Jajj ezek a kérdések!

Most ilyenkor a kérdezök mit várnak? Hog lesz valaki aki azt irja, hogy majd én adok kölcsön?

Nekem is kellene sok minden.

2010. ápr. 9. 21:59
 7/11 anonim ***** válasza:
Provident próbáld meg úgyan 200.000ezer már meg lesz.
2010. ápr. 9. 22:03
 8/11 anonim ***** válasza:
Provident? Kapsz 200.000 Ft-ot, de kb 500.000-et kell visszafizetned. Nagy hülye aki tőlük kér kölcsönt.
2010. ápr. 9. 22:32
 9/11 anonim válasza:

Nem is kaphatsz providentet, mert nincs munkahelyed, és ha lenne is csak kevés összeget adnak, 200ezret csak az kap, akinek már volt providentje, és rendesen fizette. Új ügyfél elsőre max. 100-150 ezer.

Ennyit tisztességesen nem lehet összszedni 1 hónap alatt.

Marad a tisztességtelen, pl. igen, erotikus munka, massázs.

Tehát sajna nem sok az esélyed. :(

2010. ápr. 9. 22:41
 10/11 anonim ***** válasza:

Én ugyanígy buktam be a vállalkozásomat 5-6 éve...

Jobb ha te is belátod ezt minnél előbb és még kiveszed amit ki tudsz, ahelyett hogy adóssággal indítanál

(mert az csak halmozódni fog)..

Nem volt elég alapos a pénzügyi terved...

Egy boltnak kell legalább 2-3 hónap hogy odaszokjanak az emberek, ha ezeket bele sem kaluláltad akkor már régen sütheted az egészet...

Mellesleg nem tudom belegondoltál e abba hogy mégis mit lehet manapság eladni itthon??

Ebben a pénztelen világban amikor 2-3 szomszéd fog össze hogy meg tudják venni a húsvéti sonkát??

2010. ápr. 10. 02:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!