PayPal bevonásával eladtam egy laptopot Angliába. Egy hónappal ezelőtt elküldtem, de a pénzt még nem kaptam meg. Mi a teendő?
Amit 18/20 ír, azt is szájbarágnám, hogy tuti átmenjen az üzenet:
Küldhettek neked a kamu emailben olyan linket ami olyan oldalra vezet, mint a paypal oldala, de valójában nem az. (Lásd: az oldal nem [link] alakú. Ez esetben minden adat amit ott megadsz, az a csalok kezére juthat, így például felhasználonév, jelszó, bankkártya szám, stb.. mivel te azt hitted, hogy a paypalt lépsz be, a paypalod felhasználóneveddel és jelszavaddal tetted ezt meg, így a csalok is be tudnak oda lépni, ha ott van pénzed, el tudják költeni, ha ott bűnig van adva a bankkártyád adata, akkor el tudják róla költeni a pénzt.
"ha ott meg van adva a bankkártyád adata, akkor el tudják róla költeni a pénzt."
A többi elgépelésért is bocsi.
Amikor azt a bizonyos "ominózus" levelet kaptam, még nem volt PP. fiókom. Azt még két hete kaptam, PP. fiókom meg három napja van. De itt van egy órával ezelőtt kapott levél:
webform@intl.paypal.com - Questions About Seller Protection VV44REXGEC (KMM100887457V34336L0KM) :ppEU
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!