Albérletben élek, nem kapok számlát sem a bérlésről, sem a számlákat nem látom. Mi a teendő?
Mivel nem korrekt,és nem is annyi a számla így nem fogja megmutatni,meg amúgyis sunyi.. Leteszem neki egy papíron mi mennyi,és kiszámolom én is a fogyasztásom alapján.
Ha azt mondja nincs igazam,akkor megmondom menjünk be együtt a szolgáltatóhoz,ha ez sem akkor felmondom az albérletet.
Beperelni gondolom nem tudom? Ha nem emiatt akkor azért,mert nem ad számlát a bérlésről sem,tehát nem adózik.
A szolgáltatónál ott van hónapról hónapra, hogy neked mennyi volt a fogyasztásod és mennyit számláztak neked . Mi, a befizetésre váró csekkeket minden hónapban ki vette a p ládából a főbérlő és elintézte helyetted ? Mert ezt így tudom elképzelni csak . Fogyasztottál 2 ezret, Ő meg azt hazudta 3 ezer és lehúzott minden számla esetében plusz plusz többel .
Fix összegben állapodtatok meg hónapról, hónapra vagy nem értem, hogy következhetett be ez ...?!
1m3 gáz 100 ft plusz havonta 973 ft az alapdíj
1kWh 37,56ft plusz 153 ft az alapdíj havonta
Ezek már bruttó árak, ebből számolj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!