Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Albérletben élek, nem kapok...

Albérletben élek, nem kapok számlát sem a bérlésről, sem a számlákat nem látom. Mi a teendő?

Figyelt kérdés
Bérelek egy házat elég borsos áron 4éve,soha nem kaptam számlát róla.Mindig diktálom az órákat,és Ők számolnak,de számlát sosem mutatnak nekem..Na most bementem a szolgáltatókhoz,és kiderült,hogy sokkal kevesebb a köbméter ár,mint amit Ők számolnak...Most mi a teendő?
2016. ápr. 10. 18:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"mert nem ad számlát a bérlésről sem,tehát nem adózik."

Ez hulyeseg, siman adozhat akkor is, ha nem ad szamlat.

2016. ápr. 10. 19:34
 12/17 A kérdező kommentje:

Az Ő címére megy a víz számlán kívűl minden számla.

Na most akkor elmondom ő hogy számol. víz:600ft/köbméter gáz:160ft villany:50ft

Jogilag nem tudok semmit tenni az elmúlt 4évi lehúzása miatt?

2016. ápr. 10. 19:37
 13/17 anonim ***** válasza:
Jogilag szerintem semmit, nincs a kezedben semmi a világon, egy papírfecni sem amivel bizonyítani tudnád, hogy becsapott .
2016. ápr. 10. 19:49
 14/17 A kérdező kommentje:
Akkor elmondom neki,hogy vagy így számol amennyi tényleg,vagy ennyi kész felmondom.
2016. ápr. 10. 20:29
 15/17 anonim ***** válasza:
Korrekt helyen ez úgy működik, hogy elküldi emailben a rezsiszámlákat, egy táblázatban pedig összegzi. Náluk évek óta szinte napra pontosan így megy minden hónapban.
2016. ápr. 10. 21:17
 16/17 anonim ***** válasza:
Veletlen nyitva hagyod a villanytuzhelyt mielott eljosz de minden cuccod elhozod. Ha nem voltal bejelentve nem tud felellosegrevonni
2016. ápr. 11. 15:04
 17/17 anonim válasza:

Bérleti szerződésetek van?

Butaság volt 4 évig úgy fizetni rezsit hogy te sose láttad a számlákat. Ennyire ne bízzunk egy idegenben.

Na most lebukott. Gyanús nekem, nem hiszem h bejelentette h kiadja a házát és adózna utána.. Ezzel meg lehet fogni. Ha havonta sose írtál alá papírt, és nem kell hogy számla legyen, elég egy kézzel írt papír is hogy fizettél neki havi lakbért, akkor le se adózta.

Ha vissza szeretnéd kapni a túlfizezett rezsit, fenyegesd meg h feljelented a navnál. Persze ezek után ki fog rakni.

Ha mégis maradni szeretnél egy ilyennél, akkor csak addig ne fizess semmi rezsit míg nem látod a számlát.

2016. ápr. 20. 09:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!