Kért már valaki közületek albérleti hozzájárulást?
Figyelt kérdés
Közmunkán vagyok. Találtam egy álláslehetőséget több mint 100 km-re az otthonomtól. Így vajon megkapom a tàmogatást?2016. ápr. 14. 12:48
1/4 anonim válasza:
Elvileg megkaphatod, de több feltétele is van.
De arra azért vigyázz, nehogy abbahagyd a közmunkát és aztán meg nem vesznek fel (mert azt írod, álláslehetőség).
Mindenképpen a munkaügyi központodnál érdeklődj ez ügyben:
"Az érintettek a munkaügyi kirendeltségeknél tájékozódhatnak a lehetőségekről, és ha valaki megfelel a kérelem feltételeinek, 30-60 napon belül megkötik vele a hatósági szerződést.'
2/4 anonim válasza:
Nem hagyom abba amìg nem biztos,hogy felvettek. Nem tudod véletlenül,hogy a közmunka miatt megkaphatom a támogatást? Mert arról nem olvastam a neten.
3/4 anonim válasza:
Na az eleje eltűnt engem is ez érdekelt volna,de nem a kérdező vagyok. Csak megláttam a kérdést és gondoltam megkérdezem.
4/4 anonim válasza:
Első vagyok, akkor belinkelem Nektek azt a cikket, amiben a 2016-os módosítások is benne vannak már - de ennél többet én sem tudok, mert nem vagyok munkaügyes :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!