Havi 250-300. 000 Ftot tudok felretenni. Hogyan tovabb?
Ti mibe fektetnetek be? Mivel probalkoznatok?
Gyujtok es gyujtok mar egy ideje de semmi elkepzelesem. Folyamatosan kovetem a megfelelo embereket, hogy tanuljak/fejlodjek minden teren es tudjak elore lepni, de egyenlore meg nincs otletem/lehetosegem.
Minden otletet szivesen latok, sokszor a legbutabb otletbol van a legnagyobb siker.
Fektess abba amihez értesz esetleg.
Vagy fektess ingatlanba.
Miért mi mondjuk meg, mit csinálj a pénzeddel?
Ha lenne egy jó befektetés, vele mivel kezdenél? Mi lesz ha egy jóbak induló ötletből, semmi nek lesz és bukod a pénzed?
Amúgy én, óvatosan, de a közösségi finanszírozásból néznék, de mint írtam, fő az óvatosság - pl. a Kickstarter.
Tanulás - fejlődésben: na ezt neked kell eldöntened, nem mi nekünk. Azt gondolom mondanom sem jell, hogy minimum kettő külföldi nyelvet érdemes tanulnod (angol, német) és nem árt egy harmadik. Szakma: ez nagyon jó kérdés. IT szakma, biológus, jogász, bármi lehet: amihet kedved van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!