Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Nav részletfizetés, most...

Nav részletfizetés, most hogyan tovább?

Figyelt kérdés

kértem a Nav.tol részletfizetést,de el lett utasitva.magyarán azzal az indokkal,hogy van a nevemen egy 20éves autó és azt adjam el

s abból kitudom fizetni a tartozásom.kb 90ezer ft.os tartozásrol van szó.viszont az autóra szükségem van.egy összegben nem tudom kifizetni.gondolom igy végrehajtásra krül az ügy.a végrehajtóval lehet egyezkedni?van akinek volt hasonló ügye?

2016. márc. 7. 12:46
 1/4 anonim ***** válasza:
54%

Érdekes, nekem van autó meg lakás is a nevemen, mégis kaptam részletfizetést.

A végrehajtóval majd lehet egyezkedni, de addigra sokkal magasabb lesz már az összeg.

2016. márc. 7. 13:31
 2/4 anonim ***** válasza:
71%
Lehet egyezkedni, de akkor màr règ kèső sajnos. Ràrakja a sajàt munkadíjàt, stb, stb. A 90-es tartozàsbòl simàn lesz 200 feletti is olyankor màr.
2016. márc. 7. 14:16
 3/4 A kérdező kommentje:

sajnos énsem értem miért nem kaptam részletfizetést.hát az azért dúrva lenne 90ezer forintos tartozásbol 200ezer lenne.(annyit csak nem lett 3hét alatt)

kaptam egy felszólitó levelet amiben benne volt mik a tartozások a kamat.és még az állt benne hogyha a nem fizetem meg akkor végrehajtást indithatnak aminek a költsége 5000ft.

2016. márc. 7. 15:25
 4/4 anonim ***** válasza:
54%
Igen, az csak 5000. Azonban ha önálló bíròsàgi vègrehajtó viszi az ügyedet, neki van munkadìja, behajtàsi díj, ami bizony nem olcsó dolog.
2016. márc. 7. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!