Nav részletfizetés, most hogyan tovább?
kértem a Nav.tol részletfizetést,de el lett utasitva.magyarán azzal az indokkal,hogy van a nevemen egy 20éves autó és azt adjam el
s abból kitudom fizetni a tartozásom.kb 90ezer ft.os tartozásrol van szó.viszont az autóra szükségem van.egy összegben nem tudom kifizetni.gondolom igy végrehajtásra krül az ügy.a végrehajtóval lehet egyezkedni?van akinek volt hasonló ügye?
Érdekes, nekem van autó meg lakás is a nevemen, mégis kaptam részletfizetést.
A végrehajtóval majd lehet egyezkedni, de addigra sokkal magasabb lesz már az összeg.
sajnos énsem értem miért nem kaptam részletfizetést.hát az azért dúrva lenne 90ezer forintos tartozásbol 200ezer lenne.(annyit csak nem lett 3hét alatt)
kaptam egy felszólitó levelet amiben benne volt mik a tartozások a kamat.és még az állt benne hogyha a nem fizetem meg akkor végrehajtást indithatnak aminek a költsége 5000ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!