Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Visszaadják az árát?

Visszaadják az árát?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tegnap vettünk egy bababoltban,ami új és használt dolgokat árul,egy autós gyerekülést. Ma elakartunk menni,de kicsi volt az ülésünkre,kicsit lelóg,még a gyereknek sem kényelmes.

10.900 ft volt,szerintem használt. Blokkot kaptunk róla,az is megvan. Ára is rajta van.

Írtam az eladó hölgynek,hogy megoldjuk a problémát,de csak a levásárlást akarják,amit én nem! Alig van ott valami,még eleve,nekem nem másra van szükségem,hanem egy gyerekülésre.

Mi a teendő ilyenkor?

Köszönöm a válaszokat!

2016. ápr. 6. 20:47
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Mivel a termék nem hibás, csupán nektek nem megfelelő (kicsi az ülésre és kényelmetlen) ezért nem kötelezhető arra, hogy visszavegye, sőt, még a levásárlásra sem. Csak a jóindulatán múlik, hogy egyáltalán foglalkozik-e a panaszoddal.
2016. ápr. 7. 06:23
 2/3 anonim ***** válasza:

Így igaz, itt a bolt nem hibázott, nincs szavatosság vagy garancia a termékre.

Tényleg jóindulat tőle, hogy a levásárlást megengedi.

A méreteket előre kellett volna lemérni, a bolt nem köteles sem cserélni, sem visszaadni az árát.

Egy kereskedő ezzel nyilván tisztában van.

Sajnos ez tanulópénz lesz, legközelebb okosabb leszel.

2016. ápr. 7. 08:10
 3/3 A kérdező kommentje:
Koszi a válaszokat!!
2016. ápr. 8. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!