S. O. S visszaadják az árát?
Figyelt kérdés
Rendeltem egy vízipipát (neten keresztül) Amikor kihozták másra számítottam. Kihoztak egy ilyen selejt sz@rt ezután felhívtuk őket hogy most akkor mivan. Azt mondták hogy Egyiptomból jönnek ezek a pipák, meg azt mondta hogy onnan-ide eléggé megviseli az út (szépséghiba lesz rajta stb) Nekem sajnos nem felel meg. Én egy "bronz" csomagot rendeltem meg amihez jár 10db szén meg ásványi kavics. Muszály voltam kipróbálni hogy "jobb" véleményt tudjak mondani róla. Elhasználtam 2 szenet a tízből meg egy kicsit az aromából is. A csomag 5400ft, szállítással 6400. Ilyen esetben mi tévő legyek ?????? Meg az oldalon az van kiírva hogy 2 HETES GARANCIA. Ha holnap felhívnám újra őket, akkor KÖTELESEK visszaadni az árát ??????? Ha nem felel meg elvileg vissza kéne nekik adni az árát nem ?????? Csak nem tudom hogy így visszavennék-e hogy a hozzá járó cuccokból (kavics meg szén) használtam egy picit úgy is visszaveszik ?????? Valaki adjon tanácsot sos!!!!!!2016. febr. 16. 23:55
1/2 A kérdező kommentje:
Egyébként sok hibát találtam rajta pl: NAGYON rövid a szívócső, kész röhej. Amikor bedugom a csövet akkor elborúl a pipa. Normális az ilyen ember aki ilyen sz@rt árúl??? Meg a kerámia valami borzasztó.
2016. febr. 17. 00:00
2/2 anonim válasza:
Mikor legelőször felhívtad őket, miért nem álltál ki határozottan az igazadért, nem kellett volna engedni a nyolcból . Akkor most nem kellene újra tárgyalnod velük . Ezzel ráztak le, hogy a pipát megviselte az út ??? :)))
Elviekben vissza kellene venniük a cuccot .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!