Mibe érdemes fektetni a pénzem ( kb.1 millió forint )?
Én aranyra vagy ezüstre gondoltam, esetleg részvényekre. Viszont ha részvény, nem tudom mibe érdemes.
Egyéb tippek?
De az sem igaz, hogy az állam tőzsdézik a pénzzel.
50-es: Igen, igen, most is árazza a volát. :D
Gondolom ez is a rendszerváltás martaléka volt, azért csinálta az AKK. Igaz nem az államkötvény pénzéről van szó, de te mit látod, hogy mit hogy seftelnek? Szerinted kívülről átlátod a rendszert? :D Ha az MNB zongorákat meg festményeket vesz (ami nemsokára el lesz titkolva) akkor szerinted ők minden forinttal el tudnának számolni? :D
"A magánnyugdíjak államosítása pedig nem nevezhető piaci forrásból finanszírozott tőkepiaci befektetésnek. "
De mint láthatod a pici agyaddal, a tőkepiaci műveletek a nyugdíjak lenyúlása után is ugyan úgy folytatódtak.
Lenyúlásnak csak szoci/libsik nevezték (azt hiszem '11-ben volt), én speciel igazságosnak tartottam. De hagyjuk. Fizettem én ezért a tranzakcióért az államkötvényemmel? Nem. Majd fogok, ha több nyugdíjat kell fizetni. Eladta a részvényeket? El. Maradt kitettsége? Alig-alig. Ez nem igazán tőzsdézés, inkább kivonulás.
ez a 16 éves lány komment. :D Szakadok. Látom, nem bírod feldolgozni. Az algoritmusodhoz sok sikert kívánok, de köszönöm nem kérek belőle! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!