Mibe érdemes fektetni a pénzem ( kb.1 millió forint )?
Én aranyra vagy ezüstre gondoltam, esetleg részvényekre. Viszont ha részvény, nem tudom mibe érdemes.
Egyéb tippek?
esetleg 18 éves tinifiúnak adod ki magad és így vadászod le a tinilányokat? jaj te kis pedoooo
mindegy, itt is látszik, hogy hazug vagy
Végül is dolgozhathatnál az ms-nél más végzettséggel is, de az is lehet hogy csak takarítasz. És ha mr Colombo kiderítette h 18 vagyok akkor el is hihetné. Igen, tényleg annyi vagyok és tényleg 10 éves voltam a válságkor. Nem hiszed? Meséljek neked 2008rol? gondolom akkor még az iskolapadot koptattad mint most én.
Azt a feltevésemet fenn is tartom miszerint az akk nem csinál többet a pénzzel csak a hiányt finanszírozza, nemhogy nagyobb hozamot érjem el ebből a pénzből máshol. Könyörgöm ami linket beadtál azzal min vitatkozunk!? És igen arra az első akk-s baromságodra gondoltam. A betűcsere pedig vap var pedig azért volt mert talán ismerem mindkettőt, és este 11kor megesik hogy félreírom. az állam nem tőzsdézik, vagy befalapozik a pénz nagyon nagy részével >90% amit kap.
Te pedig lehet hogy máshova kommentelsz, csak még a felhasználónevedet sem vagy képes megadni. Nagyon jól fizethetnek az ms-nél, ha ennyire ráész 2kor. Ha az infóim jók a legjobb seniorok akár 1-1.5m-t is kereshetnek havonta, míg egy pioneer jó ha kap 250et. Hát ebből a pénzből se leszel milliomos Pesten.
És akkor próbáld meg pár mondatban összefoglalni, hogy végül is mit javasolsz a kérdezőnek? Milyen fantasztikus helyre tegye a pénzét, ahol az állam nem fölözi le a hasznot? Nevezd meg konkrétan. :)
A lófaxt nem tőzsdézik az állam.
654 milliárdos részvényportfóliója van, csak érdekességképpen a 4-es metró költsége volt 452 milliárd.
Aha alig tőzsdézik az állam csak a rábát vette meg meg néha kis pénzt tartanak ott az önkormányzatok.. úristen.
"Az MNV tulajdonrésze 2013 november végén emelkedett 5 százalék fölé, akkor egyesítették az MNV-nél és az Államadósság Kezelő Központnál (ÁKK) lévő OTP-részvénycsomagokat, az ÁKK-hoz egyébként a magánnyugdíjpénztári portfóliók átvételével kerültek az OTP-részvények."
Ez szerinted mi, ha nem tőzsdézés? Az ÁKK-nál otp részvénycsomagok? Ez mi? Régebben is írtam, hogy alapok voltak ott, nyugdíjalapok stb.. Ennyire nehéz a felfogásod? Vagy nem tudsz olvasni? És tudod, hogy mi az a közvetett mód? Simán landolhat a pénze a tőkepiacokon, ha nem is egyből az AKK-n keresztül, erre próbált célozni, de ez sem megy... Gondolom nem véletlen írta oda, hogy portfóliómenedzserek is dolgoztak ott, mert ha a szakmában dolgozik tényleg egy kicsit jobb rálátása van és ismerhetett is ilyen embert. Te meg 18 évesen a monitor mögül okoskodsz a wikipédiás cikkeiddel. Vicc :D
10 éve tőzsdézel, persze. :D
Csak azt nem értem, hogy ha valaki ennyire inkompetens egy témában minek vergődik??? Ráadásul 18 évesen. Hát fogd már be a pofád :D
Azt pedig már elugattuk párszor, hogy milyen portfóliót lenne érdemes kialakítani, egy diverzifikált, likvid portfóliót. Ami alacsony kockázat mellett képes hozni az államkötvények feletti hozamot.
Ott a videó ami a 9. hozzászólásban van, nézd azt, mert szemmel láthatólag a betűket nem érted.
A videón átsiklottam. Megnézem. A tipikus brókeri semmitmondás. A kedvenc részem a vállalati kötvény 1 milkából? (Ott ver át a bróker pluszba egy ilyen otc vétellel ahol akar.):D A brókerköltség pedig még elviszi a pénzed jó részét. Egyébként mond már meg, hogy az állampapír miért nem likvid? :D Bármikor visszaválthatom 98 és 98,5%-on. Ennyi tranzakciós költsége másnak is van.
Igen xD 10 éve tőzsdézek, és ha demagóg indexes cikkeket hozol, arra nagyon bepöccenek. MNV-nek vannak részvénybefektetései, de ezeket (mint pl.: a richtert) a rendszerváltás óta kezeli. A molt és a rábát meg már megemlítettem, hogy teljesen más volt az állam célja.
A magánnyugdíjak államosítása pedig nem nevezhető piaci forrásból finanszírozott tőkepiaci befektetésnek. A pici agyad felfoghatná, hogy a 654 milliárd forint kitettség a nagyjából 20e milliárdos adósság 3%-a, és ez is nagyon régről maradt rá.
Elég buták lehettek ha egy 18 éves is többet tud nálatok. :P
"MNV-nek vannak részvénybefektetései, de ezeket (mint pl.: a richtert) a rendszerváltás óta kezeli."
Én ezt nem hiszem el, hogy lehet ilyen hülye valaki. XXXXXXXXXXDDDDDDDDDDDDDDDD
Na jó, én offolom ezt a kérdést, mert reménytelen vagy úgyis. Azt meg te sem gondolod komolyan, hogy egy pillanatig elhitte bárki is, hogy 18 éves vagy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!