Mibe érdemes fektetni a pénzem ( kb.1 millió forint )?
Én aranyra vagy ezüstre gondoltam, esetleg részvényekre. Viszont ha részvény, nem tudom mibe érdemes.
Egyéb tippek?
magyarán az állam vesz és elad a tőzsdén naponta, és azt lehet mondani, hogy az államhoz került pénzzel ő tőzsdézik nagy mértékben? :D az mnv-nél lévő richter részvények az államtól kerültek hozzá, akkor amikor megalapították (az mnv-t). a csomag a privatizáció óta az államé maradt és nem kereskednek vele, ezáltal nem mondhatod azt, hogy végső sorban a tőzsdére bocsátod a pénzed ha az államot hitelezed. :D
Következő hozzászólás: Honnan tudod, hogy nem járok már egyetemre, és nem-e vagyok ösztöndíjas? :P
"az mnv-nél lévő richter részvények az államtól kerültek hozzá, akkor amikor megalapították (az mnv-t). a csomag a privatizáció óta az államé maradt és nem kereskednek vele, ezáltal nem mondhatod azt, hogy végső sorban a tőzsdére bocsátod a pénzed ha az államot hitelezed. :D "
De ez nem csak a Richterből áll. Szóval szerinted az egész portfólió a rendszerváltás óta ugyan az és változatlan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!