Mibe érdemes átváltani a forintot ha később nem szeretnék bukni rajta?
Ha ezt tudnánk, akkor mindenki gazdag lenne :)
Idén a svájci frank, az angol font és az amerikai dollár teljesített eddig a legjobban, de az arany is értékállónak szokott bizonyulni, bár az nem annyira pénznem.
Hagyományosan stabil pénznek számít még az ausztrál dollár, a kanadai dollár és a japán jen is.
17 éves vagyok, alkalmi munkákat vállalok esti suli mellett és jelenleg is keresem az igazit, illetve még, hogy milyen hivatás is illene hozzám. :)
De szeretném a pénz egy részét megtakarítani nem eltapsolni. A bankokban nem bízok annyira pár esetből tanulva...
" Én a pénzem egy részét Kínai yuanban tartom, kína pár tíz év múlva átveszi majd a Number 1 pozíciót a világban. Nagyon erős a gazdaságuk."
Igen, ha nem hozzak rank a kovetkezo valsagot, amikor osszeomlik az ingatlanpiacuk a sok vadiuj szellemvaros miatt: https://www.youtube.com/results?search_query=china+ghost+city
"Igen, ha nem hozzak rank a kovetkezo valsagot, amikor osszeomlik az ingatlanpiacuk a sok vadiuj szellemvaros miatt"
Ezer másik dolog lehet ami miatt válságba mehet egy ország, csak azt nem értem, hogy miért félnek az emberek ennyire a válságtól, ha okos vagy akkor is vannak lehetőségek, sőt válság idején lehet nagyokat szakítani.
"Ezer másik dolog lehet ami miatt válságba mehet egy ország"
En az nem ertem, hogy te mire fel jelented ki, hogy Kinanak eros a gazdasaga, lasd ingatlan lufijuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!