Nyugaton hogyhogy ennyivel kisebbek a jövedelmi különbségek mint Magyarországon?
Pl Ausztriában egy utolsó trógerelő mosogató is keres nettó 1150 eurót évente 14 alkalommal, de egy szakmunkás ritkán kap 1700-1800 eurónál többet, egy mérnök meg jellemzően 2000-2500 euró nettó között keres.
Magyarországon meg 70 ért szív a melós
Sok mérnök meg 500-600 ezer nettót kap, szóval nyugati fizetést.
MIért ilyen borzasztó nagy nálunk a jövedelmi olló?
"Az 1000-1500 EUR-os fizetés ott kb nyomorgásra elég, "
Akkor fél Ausztria nyomorog, mert a medián nettó 1500 körül van, tehát a fél csipet csapat ennél kevesebbet keres.
SZegény osztrákok!
Bazsika, hol a gond?
70 vs 500 = 430 kulonbseg
1150-2500=-1350 vagyis 420,000
Ugyan annyi a kulonbseg!
A magyar melós hatodannyiért szív mint a mérnök
az osztrák melós feleannyiért
tényleg ugyanolyan a jövedelmi olló :DD
ha annyiszor elment volna már, ahogy kérdést ahány profillal feltett már...:D
igen, 3-asnál a pont...szinte ugyannyi a különség átszámítva...:D
inkább akkor azért verd az asztalt, hogy miért ér több, mint 300x többet 1 euró, mint 1 forint...:D
Hihetetlen vagy Séf fiú.
IRATKOZZ BE MÉRNÖKI SZAKRA - APPLY FOR ENGINEERING FACULTY.
Amúgy nehogy már egy mérnök 2550 nettót kapjon beb..szna jó gyerek,én most ITTHON tehát még egyszer ITTHON keresek ennyit,diploma nélkül MÉG.
Egy mérnök 2500-ért konkrétan a bal lábát nem emeli fel reggel vagy nem fordul át a másik oldalára.
A melós csak melós,kutyát cicát nem érdekli,tanulj képezd magad,itt rinyálsz ahelyett,hogy megemelnéd a valagad.
Pl én Most megyek JAVA tanfolyamra JavaEE,Android haver,csütörtök szombat 17-20 óráig,egyetem,meló,és testépítés mellett.
Tudod keresem a lehetőségeket veled ellentétben,pl ma hajnalban edzés után tőzsdét tanultam,és matekoztam.
Tegnap hajnali 3-kor kódoltam Javaban,pont azért,hogy hétszámjegyű fizetésem legyen.
Ellentétben veled,aki szidd mindenkit,de lépni nem hajlandó,tipikus magyar.
Megyek megyek keresem a lehetőségeket,teperek hajtok,ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!