Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Rendelkezik/vásárolja-e a...

Rendelkezik/vásárolja-e a családod az alábbiakat?

Figyelt kérdés

Előszoba

Vendégszoba

Étkező

Kávégép

Turmixgép

Illetve egyszerre:

Többféle 100%-os gyümölcslé

Többféle felvágott

Többféle kenyér

Többféle teakeverék

Melyiket tartod fontosnak, hogy legyen egy családnak?

2016. jan. 9. 17:05
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
38%

Előszoba, étkező van, külön vendégszoba nincs, de a dolgozószobában el tudjuk szállásolni, ha valaki itt akar aludni (a baráti társaság és a rokonság helyben van).

Kapszulás kávéfőzőnk van, férjem kávézik, neki fontos. Turmixgép van, de ritkán használjuk, inkább a botmixert.

Gyümölcslevet nem veszünk, felvágottat és kenyeret én csinálok házilag.

Teakeverékek azok vannak többfélék.

Az előszoba fontos szerintem, meg egy étkező rész is. A többi elengedhető "kellék".

2016. jan. 9. 17:45
 22/33 anonim ***** válasza:
94%

-előszoba van 2 is mert van egy első és egy hátsó bejárat (családi házban lakunk falun)

-vendégszoba nincs mert nem szokott jönni vendég de ha még is jönne alszik a nappaliba vagy van olyan szoba amibe 2 ágy van

-étkező van

-kávégép nincs csak sima kotyogós

-turmixgép van

-gyümölcslé nincs

-többféle felvágott van

-többféle kenyér van

-többféle teakeverék van

Étkezőt fontosnak tartom,de nem létfontosságú természetesen.

2016. jan. 9. 17:49
 23/33 anonim ***** válasza:
76%
Mondjuk nem mindegy hány fős családról van szó. Nálunk azért van többféle felvágott, mert egy csomag egy vacsira se elég.
2016. jan. 9. 17:50
 24/33 anonim ***** válasza:
80%

Előszoba - NEM

Vendégszoba - NEM

Étkező - NEM

(Egy légterű garzonlakásban élek.)

Kávégép - NEM (nem kávézom)

Turmixgép IGEN

Illetve egyszerre:

Többféle 100%-os gyümölcslé NEM (gyümölcsöket eszem mindennap)

Többféle felvágott NEM (nem fogyasztok ilyesmit)

Többféle kenyér NEM (kevés kenyeret eszem)

Többféle teakeverék IGEN

2016. jan. 9. 17:52
 25/33 anonim ***** válasza:
70%

Előszoba - van

Vendégszoba - nincs

Étkező - van

Kávégép - nincs

Turmixgép - van

Illetve egyszerre:

Többféle 100%-os gyümölcslé - van

Többféle felvágott - van

Többféle kenyér - van

Többféle teakeverék - van

Leginkább az étkezőt. A többi az csak olyan járulékos dolog. Egy közös étkezés a családdal/testvérrel/barátokkal vagy az ember párjával jó dolog.

2016. jan. 9. 18:07
 26/33 anonim ***** válasza:
14%
Minek ez a kérdés? Most rendelkezem mindennel,de lehet holnap a Hold fog rám világitani.
2016. jan. 9. 18:13
 27/33 anonim ***** válasza:
38%

Nekünk nagy nappalink van, középen egy asztallal, így az étkező, és az előszoba funkciót is betölti. Van egy hangulatos szobánk, lakkozott fenyő lambériával, bárpulttal, fotellal, kanapéval, dohányzóasztallal. Ez tölti be a vendégszoba szerepét. Igazából vendégeket csak ritkán fogadunk, így jobbára az élet nagy dolgain szoktam itt gondolkodni. Amolyan hangulatos kis helység ez, ahova kicsit félre tudsz vonulni.

A kávét egész életemben a lassan 35-40 éves kotyogóval főzöm, még a nagyapám vette anno. Turmixgépet nem használok (bár van egy gép + egy botmixer is). A húsdaráló nagyjából minden igényemet kielégíti aprításügyileg.

Inni csapvizet szoktam, lévén hogy tökéletes a minősége, bükki karsztforrásból jön. Kenyérből csak fehér van itthon, felvágottból többféle (szalámi + sonka + parizer), de abszolút nem zavar, ha épp elfogy valamelyik. Teázni sem szoktam gyakran. Konzum teafűkeverék van itthon, illetve citromfűtea.

Szóval a felsorolt dolgok közül egyedül az étkező meglétét tartom fontosnak.

2016. jan. 9. 18:16
 28/33 anonim ***** válasza:
38%

Előszoba van

Vendégszoba nincs - nagyon ritkán lenne rá szükség, értelmetlen lenne ezért egy külön szobát fenntartani

Étkező - nappalival együtt van

Kávégép - vehetnénk, de a kotyogós kávét szeretjük a legjobban

Turmixgép - univerzális konyhai robotgép van

100%-os gyümölcslé - vehetnénk, de nem szoktunk

többféle felvágott: igen, mindig

többféle kenyér: nem, csak fehéret veszünk, de zsemle, kifli is mindig van

többféle teakeverék: nincs, mert csak 1 féle teát szeretünk, és az mindig van itthon

Hogy mit tartok fontosnak hogy legyen? Pénz, amiből ezeket megveheti, ha akarja. Mert nem kell birtokolni mindent, elég a lehetősége, hogy megvehetné. Ez az anyagi biztonság.

2016. jan. 9. 18:31
 29/33 anonim ***** válasza:
68%

Előszoba: van

Vendégszoba: van

Étkező : van

Kávégép: nincs, nem kávézunk

Turmixgép: van

Illetve egyszerre:

Többféle 100%-os gyümölcslé: van

Többféle felvágott: van

Többféle kenyér: van

Többféle teakeverék: van, egy egész szekrénnyel, én nagy teaivó vagyok

Én kifejezetten fontosnak tartom, hogy legyen étkező, és az jól elválasztható legyen a konyhából, ne terjedjen át az ételszag. Vagy ha vendégek jönnek, akkor van hol leültetni őket enni, és nem a csatateret kell csodálniuk a konyhában.

Emellett szerintem az előszoba is fontos, pláne ilyen csatakos időben. Egyébként el se tudok képzelni olyan lakást/házat ahol nincs előszoba, akinek nincs az rögtön a nappali szőnyegre trappol be sáros bakanccsal, vagy hogy?

A többi meg ízlés, szokások kérdése.

2016. jan. 9. 18:34
 30/33 anonim ***** válasza:
50%

Előszoba van, ebédlő is, de ott csak akkor szoktunk enni, ha vendégek jönnek, máskor a konyhában eszünk. Vendégszoba nincs.

Kávégép nincs, mert senki nem iszik nálunk kávét. Turmixgép sincs, de van botmixer.

Gyümölcslé nincs, vagyis lehet hogy van, de azt csak akkor iszunk ha vendég jön. És amúgy szerintem nem 100%-os.

Felvágott van többféle. Kenyér is lehet, hogy van többféle, de a fagyasztóban, mindig csak egyet veszünk elő.

Tea is szerintem van többféle, bár nem tudom biztosan, mert nem szoktam inni.

Ezek közül az előszoba szerintem fontos, hogy legyen hol tárolni a cipőket, kabátokat. Étkező nem olyan fontos, ha a nappilban van étkezőasztal.

Vendégszoba meg csak annak kell akihez sokszor jönnek vendégek.

Kávégép csak annak aki kávézik, tea, gyümölcsé szintén csak annak aki szereti.

Kenyér és felvágott szerintem fontos.

2016. jan. 9. 18:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!