Honnan tudnám megtudni, hogy a gyermekem apja rendelkezik-e biztosítási jogviszonnyal? Azaz van-e bejelentett munkahelye.
Hogy megkérdezed tőle?
Elméletileg ezt csak ő tudja megmondani az adatai lekérésével.
Mert ma már sokszor a munkaadók is hazudnak a dolgozóik bejelentésnek tényéről.
Indíts pert és majd a bíróság kideríti. Te ezekhez az adatokhoz nem tudsz az ő engedélye nélkül hozzá férni.
Ha meg valahogy mégis, az már egy ember magánszférájának a megsértése. Ami törvénybe ütköző, bármilyen nagy tróger az isten adta.
Remélhetőleg egy fillért sem fogsz kapni.
Valahogy rá kell venni a nőket, hogy ne szüljenek kölyköt minden jöttmentnek.
Kedves Utolsó!
Már nem azért de ez bárkivel megtörténhet. Én 10 évig voltam a párommal 4 éve pedig a felesége. 2 éve döntöttük el,hogy gyereket vállalunk. Most 3 hónapos a babánk ő pedig 2 hónapja beközölte,hogy elhagy egy 20 éves kislányért akivel már akkor kavart mikor én a kórházba feküdtem,mert veszélyben volt a közös gyerekünk. Avval indokolta,hogy nem akar egy 33 éves "öreg nővel lenni". A korom miatt tart öregnek. Ja és ő 37 éves. Szóval amíg nem tudsz konkrétumot ne írogass hülyeségeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!