Rendelkezik/vásárolja-e a családod az alábbiakat?
Előszoba
Vendégszoba
Étkező
Kávégép
Turmixgép
Illetve egyszerre:
Többféle 100%-os gyümölcslé
Többféle felvágott
Többféle kenyér
Többféle teakeverék
Melyiket tartod fontosnak, hogy legyen egy családnak?
Előszoba-étkező van, vendégszobánk nincs, de el tudnánk szállásolni vendéget pl a dolgozószobában 10 perc rákészüléssel. Turmixgépem van a hetente többször használt robotgéphez, illetve botmixer. Kávéfőzőnk van egy szuper beépített, mert szeretjük a jó kávét naponta 1-2x (munkanap/hétvége függő).
Gyümölcslevet isznak a gyerekek naponta 1-2 alkalommal, 100%-t veszek, teákat én szeretem, azért vannak. Felvágottat annyira nem kedveljük, sonka, szalámi mindig van többféle, illetve 4-5 féle sajt. Kenyeret, péksütit én sütöm, éppen azt, amihez kedvünk van, általában 2 féle van itthon.
Csak turmixgép van és sokféle tea, keverék és egyféle tea levele is.
Az első 3 se rossz, ha van, nekünk nem jött össze, de kibírjuk. Illetve étkező nekem nem kell, elég nagy a konyha s ott szeretek enni, a párom pedig a szobájában, fekve, mert úgy kényelmes neki.
Kenyérből egyféle sincs :D Az nem fontos, ahogy a többi hiányzó sem kell nekünk.
A gyümölcs fontos, a lé nem.
Előző voltam.
Sokat kávézom, de instantot használok, mert neklem az is tökéletesen megfelel, csak ne legyen túl keserű, mert nem bírom a keserűt, édesszájú vagyok és cukor nélkül iszom a kávét :)
Felvágottat 20 éve nem eszünk, húst évi párszor veszünk háztól.
Előszoba van
Vendégszoba nincs
Étkező van
Kávégép nincs, nem kávézunk
Turmixgép van, nem használjuk :)
Illetve egyszerre:
Többféle 100%-os gyümölcslé nincs, cukros dolgokat nem iszunk csak kalóriamenteset
Többféle felvágott van
Többféle kenyér van, mert mindenki mást szeret
Többféle teakeverék van, bár szinte sose teázunk
Nem nagyon tudok elképzelni előszoba nélküli lakást. Az étkező ritkább, én nagyon örülök hogy nekünk van, nagy család esetében vagy vendégváráskor nagyon nagyon hasznos.
Eloszoba van, illetve az egyik szobat felszabaditva tudjuk etkezove vagy vendegszobava alakitani.
Kotyogos kavefozo van, turmixgep, emellett hazi kajakhoz csomo gep: 3 fele daralo, fagyigep, kenyersuto, botmixer, gyumolcscentrifuga, sajttomorito...
Az etelekbol talan egyikbol sincs tobbfele. Sajtbol, kolbaszbol van tobb, illetve fott etelbol szokott 1-2 napos maradni.
Nem valtoztatnek semmin, en igy szoktam meg.
Szobákból van mind.
Kávégép nincs. Volt, de el lett adva, nem jött be. Turmixgépek vannak.
Többféle 100%-os gyümölcslé nincs, nincs rá igényünk. Én konkrétan csak szénsavmentes ásványvizet vagyok hajlandó inni, a többiek pedig inkább a szénsavas dolgokat kedvelik (bár ezt én soha nem fogom megérteni).
Többféle felvágott nincs, ritkán eszünk ilyesmiket.
Többféle kenyér sincs, én nem eszem kenyeret, a maradék két emberre pedig felesleges lenne naponta fejenként 1 vagy több kenyeret venni.
Többféle teakeverék van, annak ellenére, hogy csak akkor teázunk, ha betegek vagyunk. Kávézós nálunk mindenki.
A felsoroltak közül egyébként egyiket sem tartom fontosnak.
Vendégszoba nincs. Ha jön vendég akkor ők alszanak a mi hálószobánkba, mi meg kihúzhatós kanapán a nappaliban.
Egyedól kenyeret nem veszünk, semmilyen fajtát. Sosem eszünk kenyeret. A többi adott.
Előszoba van, vendégszoba kifejezetten nincs, de van két szoba,ott lehet aludni, ezeket nem használjuk, mióta a gyerekek elköltöztek.
Étkező külön nincs, de piszok nagy a konyha, ott elférünk.
Kávégép nincs, kutyulósat iszom, a másiktól zsizsikes leszek, más meg nem kávézik.
Turmixgép nincs. Gyümölcslé sincs, elvétve egy-két dobozzal, nem élünk vele.
Felvágottnak saját készítésű szalámi, kolbász.
Többféle kenyér nincs, vettem már egészségesnek mondott rozsost, de a tyúkok ették meg, nem volt rá igény.
Többféle teakeverék van.
Egyiket sem tartom létfontosságúnak.
Előszoba: van.
Vendégszoba: nincs.
Étkező: van.
Kávégép: van.
Turmixgép: van.
Többféle 100%-os gyümölcslé: van.
Többféle felvágott : van.
Többféle kenyér: van.
Többféle teakeverék: van.
Mindegyik fontos, persze tudnánk élni például turmixgép nélkül. Vendégszoba (nekünk legalábbis) szükségtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!