Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Egy szegény ember mikbe tud...

Egy szegény ember mikbe tud befektetni?

Figyelt kérdés

2015. dec. 24. 14:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Neked mi a szegény? Ha nincs pénze, nyilván azt nem is tudja hová befektetni. Leginkább saját magába fektethet, bár ahogyan itt olvasom a hozzászólásokat, nagyon bele lehet kényelmesedni ebbe a szegénységbe. Olyannyira, hogy bármivel megmagyarázzuk, miért nem tanulunk, fejlődünk, hogy egyszer jobbak legyenek a lehetőségeink.
2015. dec. 27. 02:15
 12/17 anonim ***** válasza:
Szerintem is A SAJÁT SZEMÉLYISÉG FEJLŐDÉSE A KULCS. Ehhez pedig tanulni kell, rendszeresen, önfegyelemmel, kitartással... de legjobb, ha lelkesedéssel.
2015. dec. 27. 10:01
 13/17 anonim ***** válasza:

Mi a bánatot lehetne tanulni amivel el is tudja adni magát az ember?

Élt nálunk egy idősebb professzor, tanár ember.

Ő mondása volt a következő:

"GYEREKEK DIPLOMÁT LEHET ADNI, DE TUDÁST NEM"

2015. dec. 27. 14:51
 14/17 anonim ***** válasza:
Pl. nyelvtudást.
2015. dec. 27. 14:53
 15/17 anonim ***** válasza:

"Mi a bánatot lehetne tanulni amivel el is tudja

adni magát az ember?"

Nyelvek, programozás, adatbázis kezelés, különböző bonyolultabb programok magasabb szintű ismerete, mint mondjuk Excel.

Azzal mondassal pedig nem tudom mit akartál.

2015. dec. 27. 15:46
 16/17 anonim ***** válasza:

A mondás?

Csupán annyit, hogy egy dolog a papír meg másik dolog, hogy van-e mögötte tudás.

Jónéhány olyan ember van a környezetembe aki több diplomát, szakmát is szerzett, de mégse konyít semmihez.

Meg vannak olyanok is akik belebolondultak szó szerint a tanulásba, papírjuk nekik is meglett, de tudás már nem.

Volt szomszédom jó példa erre. Diplomákat szerzett, elhelyezkedni nem tudott velük vagy hamar kiderült, hogy nincs "fogása" a dolgokhoz és menesztették. Fizikai kétkezü munkára nem ment el, mert "ő tanult ember". 50éves volt mikor az anyukája meghalt (akinek a nyugdijából éltek) krapek felhúzta magát, mert nem látta,h hogyan is tudna megélni. Neki megérte tanulni?

2015. dec. 27. 17:08
 17/17 anonim ***** válasza:
Kérlek idézd kedves előző hol és ki írta a papír gyűjtést tanácsnak. Én és szerintem mások is valós, használható tudásra gondoltunk. Akár papír nélkül, sőt, leginkább papír nélkül. A Prof is valószínűleg arra gondolt, hogy nem a papír számít hanem, hogy mit tanulsz meg igazán.
2015. dec. 27. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!