Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha a Vaterán leütik egy fix...

Ha a Vaterán leütik egy fix áras termékemet, mennyi időn belül kell átadnom a vevőnek?

Figyelt kérdés

Éppen ma csaptak le egy gördeszkámra.

A vásárlás előtt váltottunk a vevővel egy e-mailt és mondtam neki a személyes átvétel helyszínét, meg azt is, hogy csapja le a terméket fix árasan.

Miután lecsapta a terméket, közölte velem, hogy 2 hét múlva tudna érte jönni, ráadásul vagy 200km-re lakik tőlem...

Írtam a Vaterásoknak, hogy vegyék semmisnek a vételt a későbbi értékelés miatt, mivel nem jött létre a vétel és nem szeretnék e miatt negatív értékelést.

A szabály szerint mennyi nap után nem vagyok köteles várni az átadásra?

2010. márc. 23. 19:24
 1/5 anonim ***** válasza:

Nincs rá szabály, ha az értékelés során azt jelölöd be, hogy az adás-vétel létrejött, akkor küldik a vaterások a számlát a jutalékról!

Két hét múlva már késő lesz a pénz? Megvan a vevő száma hívd fel, hogy neked sürgős a lóvé, utalja a vételárat a számládra. Beszéld rá, hogy fizesse a posta felét, és fejenként 500 Ft-ból megvan a dolog. (standard csomag belföldre 990 Ft.)

2010. márc. 23. 19:35
 2/5 anonim ***** válasza:
2 hét olyan sok idő? én várnék vele szerintem ha akkor ott lesz várhatnál vele. Egyébként kérdezd meg hogy posta nem jó e.. Attól függ mennyi vevő van rá... Ha kevés inkább várj, egyébként hirdesd meg újra :)
2010. márc. 23. 19:46
 3/5 A kérdező kommentje:
És így semmi hasznom nem lesz...
2010. márc. 23. 19:47
 4/5 A kérdező kommentje:
Egyébként már érdeklődtek felőle és 2 nap alatt 40-en tekintették meg...
2010. márc. 23. 19:48
 5/5 anonim ***** válasza:

1. hozzá szóló!

A vatera küldi a számlát ha kell, ha nem... :P :D

2010. márc. 23. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!