Ha a Vaterán leütik egy fix áras termékemet, mennyi időn belül kell átadnom a vevőnek?
Éppen ma csaptak le egy gördeszkámra.
A vásárlás előtt váltottunk a vevővel egy e-mailt és mondtam neki a személyes átvétel helyszínét, meg azt is, hogy csapja le a terméket fix árasan.
Miután lecsapta a terméket, közölte velem, hogy 2 hét múlva tudna érte jönni, ráadásul vagy 200km-re lakik tőlem...
Írtam a Vaterásoknak, hogy vegyék semmisnek a vételt a későbbi értékelés miatt, mivel nem jött létre a vétel és nem szeretnék e miatt negatív értékelést.
A szabály szerint mennyi nap után nem vagyok köteles várni az átadásra?
Nincs rá szabály, ha az értékelés során azt jelölöd be, hogy az adás-vétel létrejött, akkor küldik a vaterások a számlát a jutalékról!
Két hét múlva már késő lesz a pénz? Megvan a vevő száma hívd fel, hogy neked sürgős a lóvé, utalja a vételárat a számládra. Beszéld rá, hogy fizesse a posta felét, és fejenként 500 Ft-ból megvan a dolog. (standard csomag belföldre 990 Ft.)
1. hozzá szóló!
A vatera küldi a számlát ha kell, ha nem... :P :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!