Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit tudok tenni diákként...

Mit tudok tenni diákként haúgy érzem hogy jogtalanul rúgtak ki a munkahelyemről?

Figyelt kérdés
Nem voltam szimpatikus a munkaadónak és ezért elbocsájtott. De ezt nagyon nem szeretném annyiban hagyni.

2015. dec. 18. 20:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Azt akarod elérni, hogy visszavegyenek egy olyan helyre, ahol utál a főnök?
2015. dec. 18. 20:19
 2/4 anonim ***** válasza:

Szóval diákmunka.

El kell szomorítsalak, hogy nem tehetsz sok mindent. Azonban akkor se ha már felnőtt lennél.

2015. dec. 18. 21:28
 3/4 A kérdező kommentje:
Pontosabban csak osztályvezető nem rúgtak ki mindenhonnan csak arról a részlegről viszont ott van a legtöbb lehetőség dolgozni. Ha nem is megyek vissza úgy érzem ezt nem hagyhatom annyiban mert nem ezt érdemlem. Igen tudom hogy igazságtalan és kegyetlen az élet de akkor is.
2015. dec. 18. 22:15
 4/4 anonim ***** válasza:

Diák vagy, nincs állandó szerződésed, ha jól sejtem.

Egy szövetkezettel állsz jogviszonyban.

Így a kirúgás valójában nem kirúgás, max nem hívnak be többször.

Jogilag semmit sem tehetsz.

Aki ezt tette veled, azzal így-úgy kiszúrhatsz, de attól munkád még nem lesz.

Én is ilyen voltam. De nem szeretik sehol, ha valaki pattog, főleg ha egy kis diák az. Van a helyedre 1000 másik. Nehogy már te mondd meg a nagyoknak, mit csináljanak. Mindenhol így állnak hozzá.

Ha nem voltál szimpatikus, akkor csak volt valami oka. Nem végezted jól a munkád, sokat voltál szüneten, beszóltál valakinek, stb.

Nem hiszem, hogy annyi volt a gond, hogy nem tetszett a szemed színe.

Bár sokszor van olyan, hogy a munkavállaló tényleg nem hibázott, csak pl. kell a hely egy ismerősnek. De a te esetedben akkor sem lehet semmit tenni, mert nem követtek el jogsértést.

2015. dec. 19. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!