Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Velemenyeket varok a Vatera...

Velemenyeket varok a Vatera adok-veszek oldalaval kapcsolatban. Rengeteg atveresrol hallottam jogtalanul beszedett penzekrol es most en is csekket kaptam. Van aki nem fizetett? Kovetkezmenyek?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 3. 06:56
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
75%
Tényleg? Mesélj! Én egy jogtalan esetről sem hallottam. Inkább csak olyanokról, ahol az ügyfél nem olvasta el, vagy nem értette meg a felhasználói szerződést.
2015. ápr. 3. 07:34
 2/17 anonim ***** válasza:
75%
Ezer éve vaterázom, soha nem vertek át, soha nem volt problémám velük. Tudod miért? Elolvastam a hosszú felhasználási feltételeket, nem pedig csak kipipáltam, hogy elolvastam :) Szóval a hiba az ön készülékében van, nem pedig a szolgáltatónál.
2015. ápr. 3. 07:48
 3/17 A kérdező kommentje:

[link]

Ez erdekes!

Akkor azt magyarazza meg nekem valaki hogy inaktiv hirdetesert miert kell fizetni es miert pont 2 ev elteltevel???

2015. ápr. 3. 14:41
 4/17 anonim ***** válasza:
Ez egy hülye barom :D
2015. ápr. 3. 14:42
 5/17 A kérdező kommentje:

Ez most tok jol kisegitett!Koszi!

Megyek befizetem a lovet a semmiert.1db hirdetest fizettem elore 2 eve.A termekem eladtam ugyan de nem a VATERAN es most kuldi ki a behajtocege a kovetelest.Az inaktiv hirdetesekert is fizetni kell?Ez is benne van a szabalyzatban?Szoval le a kalappal mihint tudom torlom magam errol a posvanyrol.A tobbiek pedig ennek szellemeben azt csinalnak amit akarnak....

2015. ápr. 3. 15:27
 6/17 anonim ***** válasza:
50%
Igen, listázási díjat felszámolnak, és küldenek levelet a befizetetlen számláidról, 3x is. Az más dolog, hogy nem kapod meg, mert szar email cím van megadva stb. Tehát, a hiba még mindig a te készülékedben van.
2015. ápr. 3. 15:30
 7/17 anonim ***** válasza:

Annak idején lusta voltál fizetni 20 ft-ot most meg itt hőzöngsz?!

Vatera?

Teljes mértékben meg vagyok velük elégedve, még a vevőm rosszindulatú negatív értékelését is törölték a kérésemre. :-)

2015. ápr. 3. 18:00
 8/17 A kérdező kommentje:

Meghajolok az os Vaterasok kereszttuzetol,de a velemenyem mitsem valtozott listazasi dijj fejeben a semmiert kell perkalni sot meg a negativ velemenyeket is kikozmetikazzak csak kerni kell.

A fogyasztovedelem biztos orulni fog,ha megtudja!

2015. ápr. 4. 17:57
 9/17 A kérdező kommentje:
Zaroakkordkent hozzafuznem,hogy a hasznos valasz szazalekaitok szinte sikitanak az ertelmes hozzaszolasaitoktol.
2015. ápr. 4. 18:03
 10/17 anonim ***** válasza:

A százalékaink megmutatják, hogy a sok sértődött kérdező mennyire viseli el, ha nem azt a választ kapja, amit megálmodott magának.

Fel is merül, hogy konkrétan TE pl. szimpátiáért, megértésért, a vatera nagy közös szidásáért, vagy pedig információkért jöttél az oldalra?

2015. ápr. 4. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!