Velemenyeket varok a Vatera adok-veszek oldalaval kapcsolatban. Rengeteg atveresrol hallottam jogtalanul beszedett penzekrol es most en is csekket kaptam. Van aki nem fizetett? Kovetkezmenyek?
Ez erdekes!
Akkor azt magyarazza meg nekem valaki hogy inaktiv hirdetesert miert kell fizetni es miert pont 2 ev elteltevel???
Ez most tok jol kisegitett!Koszi!
Megyek befizetem a lovet a semmiert.1db hirdetest fizettem elore 2 eve.A termekem eladtam ugyan de nem a VATERAN es most kuldi ki a behajtocege a kovetelest.Az inaktiv hirdetesekert is fizetni kell?Ez is benne van a szabalyzatban?Szoval le a kalappal mihint tudom torlom magam errol a posvanyrol.A tobbiek pedig ennek szellemeben azt csinalnak amit akarnak....
Annak idején lusta voltál fizetni 20 ft-ot most meg itt hőzöngsz?!
Vatera?
Teljes mértékben meg vagyok velük elégedve, még a vevőm rosszindulatú negatív értékelését is törölték a kérésemre. :-)
Meghajolok az os Vaterasok kereszttuzetol,de a velemenyem mitsem valtozott listazasi dijj fejeben a semmiert kell perkalni sot meg a negativ velemenyeket is kikozmetikazzak csak kerni kell.
A fogyasztovedelem biztos orulni fog,ha megtudja!
A százalékaink megmutatják, hogy a sok sértődött kérdező mennyire viseli el, ha nem azt a választ kapja, amit megálmodott magának.
Fel is merül, hogy konkrétan TE pl. szimpátiáért, megértésért, a vatera nagy közös szidásáért, vagy pedig információkért jöttél az oldalra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!