Velemenyeket varok a Vatera adok-veszek oldalaval kapcsolatban. Rengeteg atveresrol hallottam jogtalanul beszedett penzekrol es most en is csekket kaptam. Van aki nem fizetett? Kovetkezmenyek?
60% úgy vagy hülye, ahogy megszülettél pont.
Nyaljál be a vaterának jó mélyre, remélem hamarosan téged is jól bepaliznak ott.
Tevedes ne essek en nem egyutterzest es kozos szidast akartam,hanem valaszt a kerdesemre...miszerint:Van-e valaki aki nem fizetett,es milyen kovetkezmenyei voltak?
Mar aktualitasat vesztette befizettem a"buntetest",viszont mindenkeppen megirom,ha ezzel nem zarodik le a tortenet ahogy sok helyen olvastam...
A kérdésedre a válasz:
a Vatera kiadja egy hozzá kapcsolódó behajtócégnek a tartozásodat, akik mindent elfognak követni, hogy fizess. (plusz költségek stb.)
Engem egyszer vertek át a 10 év alatt 20ezer forinttal. Nem esett túl jól, hogy a vatera kihátrált az ügy mögül. Sokra mentem vele, hogy inaktiválták az illetőt. Persze a jutalékokat azt szedik rendesen. Ja, pluszban még a kedves hatóságok se foglalkoztak az üggyel. Pedig név cím minden megvolt.
A jutalékfizetést azt mindig pontosan intézem, azzal nem volt gond. Mondjuk annyi van, hogy kicsit követhetetlen, jó lenne, hogy milyen címen szedik (x termék eladása, x termék eladása utáni jutalék stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!