Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ilyen rossz híre van külföldön...

Ilyen rossz híre van külföldön Magyarországnak? Felháborító.

Figyelt kérdés

upwork.com on töltöttem el 2 órát, hogy kitöltsem a profilomat majd közli hogy nem folytatható a művelet (a legutolsó lépésnél) és ezt írja: Sorry, you don't have enough privileges to manage freelancer membership.

Nincs jogosultságom igénybevenni az upwork szolgáltatást. Mit tegyek? Csak gondolom, hogy mert magyarországot választottam lakhelynek (választható opció volt és nem írt ki errort hogy azt nem lehet vagy valami, mást nem tudhatnak rólam a kitöltött profil alapján hogy amiatt ne lehetne jogosultságom) akkor miért nincs jogosultságom? Más a baj? Mi?.

2015. dec. 6. 13:06
 1/6 anonim ***** válasza:

A site egy bughalmaz, elofordul ilyen. Ha nem jon helyre, irj az ugyfelszolgalatuknak, altalaban hetvegen is valaszolgatnak.

"Csak gondolom, hogy mert magyarországot választottam lakhelynek"

:D

2015. dec. 6. 13:12
 2/6 A kérdező kommentje:
Amúgy ki X eltem az oldalt bejelentkeztem ismét és minden rendben megvan a profilom tudom szerkeszteni és munkát keresni. Akkor mi volt ez? Írok az ügyfélszolgálatnak. De ha ilyen bugos akkor keresek másik oldalt.
2015. dec. 6. 13:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Én már régóta ezen keresztül dolgozok, alapvetően meg vagyok vele elégedve.
2015. dec. 22. 14:43
 4/6 A kérdező kommentje:
Én eddig nem nagyon találtam munkát. A teszteket megcsinálnám, csak félek hogy elrontom, és nem tudom hogy újraírható e akárhányszor.
2015. dec. 22. 14:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Újraírhatod, csak van, amelyiket bizonyos idő után.
2015. dec. 22. 16:25
 6/6 A kérdező kommentje:
Kösz! Akkor lehet még remény.
2015. dec. 22. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!