Kik tehetnek a legjobban arról, hogy ma Magyarországnak ennyire rossz hírneve van?
Miért lenne rossz hírneve?
Mitől lenne rossz hírneve?
Minden országnak van egyfajta rossz "hírneve".
Nem létezik tökéletes állam olyan ami mindenkinek tetszik , minden ország tett már olyat ami a többieknek nem tetszik.
Hát igen az emberek..
3-as!A turisták miért ?
4.
Magyarországon.
Én nem vettem észre , hogy olyan rossz híre lenne.
Pár éve megkérdeztek pár német munkáltatót , hogy milyen bevándorlókat, külföldi munkaerőt látnak a legszívesebben és a magyarokat mondták.
z érdekes..
Magyarországon?Ez egészen biztos?Akkor lehet csak híreket nem nézel.
"Én nem vettem észre , hogy olyan rossz híre lenne."
Mert működik a Fidesz-propaganda.
"Pár éve megkérdeztek pár német munkáltatót , hogy milyen bevándorlókat, külföldi munkaerőt látnak a legszívesebben és a magyarokat mondták."
Mert a magyar menekül a hazájából a legszívesebben, hála a Fidesznek.
Nem vagyok Fideszes.
Eddig nem vettem észre ,hogy utáltak volna a külföldiek minket.
A rossz hírnév miben nyilvánul meg?
Részletezzétek.
A baloldali média, hazugságokkal , rágalmakkal, csúsztatásokkal hülyíti a szenzációhajhász felületesen tájékozódó külföldi médiát.
Ebből akar a lebőgött hazai balodal politikai tőkét építeni magának.A legaljasabb dolgoktól sem riadnak vissza csak ,hogy lejárassák a mostani kormányt és ezzel együtt az országot.
Az egész mögött a multik sértettsége és pénzéhes érdeke bújik meg.
Nemrég láttam egy beszélgetést ahol az angol riporter így indította a kérdéseit a magyarországi alanyához:
"Most mióta nálatok diktatúra van..."
Csak kerekedett el a szemem nekem is meg a kérdezettnek is.
Aztán bejátszottak egy kissebb valszeg tünetetést ahol hatalmas transzparensen követelték a szólásszabadságot.
Ez mókás ,mert ha nem volna szólásszabadság akkor tiltva cenzúrázva stb volna annak a követelése is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!