Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Honnan van az embereknek...

Honnan van az embereknek ennyi pénzük?

Figyelt kérdés

Havi 500 nettó a bevételünk, hitel még nincs, de majd lesz.

Szülői támogatás nulla, tehát nem lesz az, hogy majd milliókat kapunk a házba vagy bármi.

(Ezt azért írom le, hogy lássátok, nem az vagyok, aki havi 60at keres és akkor azt hiszi, hogy ha valaki havi 200at keres, akkor annak már milyen jó dolga van meg milyen gazdag, mert egyébként nem, éhenhalni sok, megélni normálisan kevés).

Na már most Keresztanyám kb. két éve ingatlanozik aztán én is gondolkodok rajta, hogy belevágok szabadidőben, mert jó pénz van benne, főleg, ha van főállása az embernek.

Aztán (27 éves vagyok) tőlem pár évvel idősebb házaspárokat 30-40 milliós házakhoz kell vinni, úgy, hogy leállítanak egy Ford S-Maxxal(ami újonnan vagy 20 millió) vagy épp egy hasonló kaliberű autóval.

Az meg tisztán látszik, hogy nem csak autóra nem sajnálják, hanem gyerekülés is olyan, hogy drágább, mint másnak az autója,Levis farmer, gas póló stb.

Jönnek, hogy ilyen-olyan mérnök, meg az asszony is gyesen, de nem értem akkor se, hogy ez kapásból vagy 60 millió forint, ennyit nem keres egy átlagmérnök, még ha egy része hitel is.

Szülői támogatás?

Vagy honnan?

Ehhez a szinthez legalább havi 1 milliós nettó bevétel kell, ilyen munkahelyek, ennyi idősen meg nem csak úgy vannak..

2015. nov. 28. 20:57
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
61%

Azt a Fordot hasznaltan vettek 3 millaert...

Amugy meg havi netto egy milla egy csaladban abszolut nem ritkasag, sok csaladot ismerek, ahol ez 30-40 eves kor kozott mar siman megvan, akar alkalmazottkent is.

Audiban sima beosztott gepeszmernok nehany ev tapasztalattal (mondjuk 25 evesen kezdett ott, most 35 eves) megkeresi a brutto 800-at, lehet tobbet. Es akkor meg csak beosztott. Pesten ettol jobban fizetnek.

Nem olyan ritka ez.

Es persze sok helyen van csaladi segitseg is, tesomek hazaba az en szuleim is raktak 10 millat, meg a parja szulei is, ok is sporoltak nehany milliot, a maradekot meg felvettek hitelbe, es a havi jovedelmuk havi netto egy milla felett van nekik is.

Az igazan jol kereso allasok ettol meg messze vannak felfele. es akkor nem beszeltunk tenyleg a vallalkozoktol, akik rohognek ezeken a szamokon.

2015. nov. 28. 22:20
 12/25 A kérdező kommentje:
De én most nettóról beszélek, egyébként nem tudom, én nem nagyon tudok ilyen ismerősről meg hogy ennyire átlagos lenne hogy valaki hazavisz nettó 500-600 ezret meg a felesége is.
2015. nov. 28. 22:27
 13/25 anonim ***** válasza:
63%
en is nettorol beszelek...
2015. nov. 28. 22:31
 14/25 anonim ***** válasza:
18%

"én nem nagyon tudok ilyen ismerősről meg hogy ennyire átlagos lenne hogy valaki hazavisz nettó 500-600 ezret meg a felesége is."

Séf fiú sem tud ilyenről! ;D ;D

2015. nov. 28. 22:57
 15/25 A kérdező kommentje:

???

Mire gondolsz?

2015. nov. 28. 23:05
 16/25 tetro ***** válasza:
36%
nekem a médiában rengeteg ismerősöm van aki keres nettó másfél-két milliót. de a havi 400-500 nagyjából az alja a fizetéseknek. még a legrosszabb fizetések is napi 15ezer forint körül vannak.
2015. nov. 28. 23:27
 17/25 anonim ***** válasza:
33%
Havi 500-ból 100 az albi, és 200 marad? Ezt hogy? 5-1 az kettő?
2015. nov. 29. 06:48
 18/25 anonim ***** válasza:
57%
Az a gond, hogy még mindig a mások dolgai érdekelnek. Semmi közöd hozzájuk.
2015. nov. 29. 07:44
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

"mondjuk 25 evesen kezdett ott, most 35 eves) megkeresi a brutto 800-at, lehet tobbet. Es akkor meg csak beosztott. Pesten ettol jobban fizetnek."

Nekem ismerősöm dolgozik az audiban 9,5 éve gépészmérnökként, br. 350e-et kap. Még fél év és +450e emelés a minimum, megnevettettél :)

Köszönöm!

2015. nov. 29. 09:51
 20/25 anonim ***** válasza:
60%

Az Audiban a kezdo mernokok kapnak 400 brutto korul.

En 9 eve jottem el, de mar akkor tobbet kerestem mint 350 brutto.

2015. nov. 29. 16:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!