A Dm-es eladóknak miért eshet nehezére ingyenes kisszatyrot adni, ha az a vásárlónak van?
indig megkérnek, hogy nem e eltudnám tenni a babakocsi tárolójába.
már nem azért de, 3-10 ezreket hagyok ott elég sűrűn
és nekem pont praktikus a kisszatyor otthonra is.
legutóbb amikor fizetésnél(vettem egy tejpépet, pár üveges kaját) feleltem, hogy de, elteszem az árut a kocsi tárolójába, de attól függetlenül kérek kisszatyrot, szánt szándékkal úgy tett, mintha elfelejtette volna a kérésem és a következő vevőt kezdte kiszolgálni, így direkt rászóltam megint(persze rém kedvesen, udvariasan), hogy akkor a kisszatyor? erre elővesz egy nagyot, hogy 40 Ft...veszem újra elő a pénztárcám, és szóltam, hogy de a kicsire gondoltam, nagy nehezen elővette, és adott, közben a másik vevővel akart rajtam összemosolyogni, de a vevő nem viszonozta..
miért fáj nekik kisszatyrot adni?
Ja, hát így már érthető... :-)
Még jó, hogy nem "támadtalak le", pedig nagyon úgy jött le, hogy ha már ennyi pénzt otthagyok, akkor a "pénzemért" adjanak már! :-)
mert magyar sz*rházi az üzletvezetés.
mit gondolsz a mekiben miért csak számlával lehet bemenni a wcbe?
Séf fiú, a mekibe azért csak blokkal tudsz elmenni sz*rni, mert ha nem így lenne, akkor minden jöttment a meki budiját sz*rná tele, és akkor meg a mekis vásárlók hőbörögnének - joggal - hogy megveszik drága pénzen a bigmeket, oszt még egy jóízűt sz*rni sem lehet.
Kérdező, nekem semmi bajom a kismamákkal, de ha ezt a sorba előttem játszod el, én fennhangon rendelek és fizetek neked egy csomag durexet is, csak hogy ne szaporodj tovább.
Csaxólok...
Szerintem neked nem akarnak adni,csak azért se ! :) :)
Anyám borogass!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!