A Dm-es eladóknak miért eshet nehezére ingyenes kisszatyrot adni, ha az a vásárlónak van?
indig megkérnek, hogy nem e eltudnám tenni a babakocsi tárolójába.
már nem azért de, 3-10 ezreket hagyok ott elég sűrűn
és nekem pont praktikus a kisszatyor otthonra is.
legutóbb amikor fizetésnél(vettem egy tejpépet, pár üveges kaját) feleltem, hogy de, elteszem az árut a kocsi tárolójába, de attól függetlenül kérek kisszatyrot, szánt szándékkal úgy tett, mintha elfelejtette volna a kérésem és a következő vevőt kezdte kiszolgálni, így direkt rászóltam megint(persze rém kedvesen, udvariasan), hogy akkor a kisszatyor? erre elővesz egy nagyot, hogy 40 Ft...veszem újra elő a pénztárcám, és szóltam, hogy de a kicsire gondoltam, nagy nehezen elővette, és adott, közben a másik vevővel akart rajtam összemosolyogni, de a vevő nem viszonozta..
miért fáj nekik kisszatyrot adni?
nem tehetek arról, hogy nem papírtasakok vannak az üzletekben
érdekes a gyógyszertárak át tudtak állni.
szóvíl meg van válogatva, hogy ki kaphat ki nem...
aki évente egyszer bejön egy borotváért kap egyet
de aki súlyos tízezreket hagy ott, annak meg nem jut..
Bocsi, de végig az motoszkált bennem, ahogy olvastam a válaszokat: megkérdezhetem, mit csinálsz a kis szatyrokkal? Nem kötözködésből, csak kíváncsiságból - hogy mi a sorsa, miután hazaértél vele?
Azt szeretném megérteni, miért olyan fontos Neked, hogy kapj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!