A Dm-es eladóknak miért eshet nehezére ingyenes kisszatyrot adni, ha az a vásárlónak van?
indig megkérnek, hogy nem e eltudnám tenni a babakocsi tárolójába.
már nem azért de, 3-10 ezreket hagyok ott elég sűrűn
és nekem pont praktikus a kisszatyor otthonra is.
legutóbb amikor fizetésnél(vettem egy tejpépet, pár üveges kaját) feleltem, hogy de, elteszem az árut a kocsi tárolójába, de attól függetlenül kérek kisszatyrot, szánt szándékkal úgy tett, mintha elfelejtette volna a kérésem és a következő vevőt kezdte kiszolgálni, így direkt rászóltam megint(persze rém kedvesen, udvariasan), hogy akkor a kisszatyor? erre elővesz egy nagyot, hogy 40 Ft...veszem újra elő a pénztárcám, és szóltam, hogy de a kicsire gondoltam, nagy nehezen elővette, és adott, közben a másik vevővel akart rajtam összemosolyogni, de a vevő nem viszonozta..
miért fáj nekik kisszatyrot adni?
És neked miért fáj zacskót venni a piacon 100 db-ot kb 200 Ft-ért, ha szükséged van rá otthon???
Én biztos nem "cigánykodnék" a szaros ingyenes kis zacskókért.
mert a dm-esnek van füle
a piacos zacskók meg hosszra rövidek, stb
és szerintem pont az a cigánykodás amit ők művelnek le..
Először is rossz a kategória.
Másodszor meg ezek szerint ismeretlen számodra a környezetvédelem.
de nem tök mindegy?
a kérdés akkor is adott
Miért nem kérdezed meg őket?
"Helló,adna egy olyan pici szatyit,amibe pakolhatok?"Honnan tudhatnánk,de most komolyan?!
7-es írtam, hogy kértem szatyrot
és nem akart adni
még egyszer kérnem kellett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!