Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha attól a naptól kezdődően...

Ha attól a naptól kezdődően (vagy előző naptól) kerülök betegállományba, amikor a munkáltató át akarja adni a felmondást, hogyan alaklul a további helyzet?

Figyelt kérdés
Felmondhatnak táppénz alatt is, de ha kipostázzák,hogy pl.november 30-án megszűnik a munkaviszonyom, köteles vagyok-e aláírni? Én úgy tudom, hogy a felmondási idő a betegállomány lejártát követően kezdődik, amit a munkáltatónak ki kell fizetni. (Ez esetben, mert ledolgozni már nem lesz hol.) Jól tudom?

2015. okt. 27. 09:50
 1/1 anonim ***** válasza:
A felmondást nem kell a másik félnek aláírni, ezért nevezik felmondásnak. Egyébként igazad van, a felmondási idő a betegállomány lejártát követően kezdődik.
2015. okt. 27. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!