Mennyi pénzből lehet megélni Budapesten albérlet rezsi egyéb kiadások bérlet, internet, étkezési költségek?
Azt tervezem ha lesz állásom minimálbért fogok kapni valószínűleg abból összetudok hozni egy egy szobás albérletet és közben nem halok éhen?
A cél hogy egyedül lakjak max egy másik személy.
és macskám is van...
micsoda? nem 90 ezer a minimálbér?
akkor ti hogy csináljátok nagyon kíváncsi vagyok sokan laknak külön..
ha nincs párom nem tudok kivel összeköltözni...és amúgy gáz összeköltözni egy vadidegennel..:S
de mivel vidéken élek itt nincs munka..szopás
Kérdezd meg a kormányt hogy miért rak 35 % elvonást éhbérre is ;)
"Havi összes nettó jövedelem: 68.775 Ft"
ennyi a minimálbér nettója egyedülállóként, ha minimálbéres munkád lesz, ez lesz kb az alapbéred.
Budapesten társbérletes nyomorgáshoz elég csak ennyi pénz, vagy ahhoz sem, mivel egy szoba is 50 ezerbe kerülsz sokszor rezsivel.
Egyébként legyél optimista, gondolom a legtöbb budapesti munkahelyen adnak zsebbe is valamennyit, mert ennyiből tényleg baromi nehéz megélni.
optimista??? úristen...
help!
Én a helyedben lelépnek Nyugatra ha már úgyis menni akarsz a szüleidtől.
Megtanulsz egy másik nyelven, világot látsz, szerintem hasznos dolog legalább pár évet idegen országban élni.
Ha egyedül akarsz lakni és nem éhezni meg nélkülözni akkor 150e nettó kell. az olyan 220e-230 bruttó.
De ha érdekel akkor tudok egy megoldást írj privit..
micsoda? nem 90 ezer a minimálbér?
De nem ám! Hanem 69e...
akkor ti hogy csináljátok nagyon kíváncsi vagyok sokan laknak külön..
Úgy, hogy nem minimálbért keresünk.
műkörmözésből szeretnék megélni...
az a szakmám de eddig még nem dolgoztam benne..
kipróbáltam néhány munkát de nem ment úgy igazán..
nem szándékozom egyetemre menni 30 éves vagyok..
szerintem a műkörmös alkalmazottként minimálbért kap nem?:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!