Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan lehet bevezetni az...

Hogyan lehet bevezetni az internetet egy albérleti lakásba?

Figyelt kérdés

Pontosítva a kérdést:

Van az albérletben egy elég jó állapotban lévő asztali számítógép, de nincs vezetékes telefon.

A tulaj nem is akar telefont bevezetni, nekem viszont nem érné meg, mert úgy tűnik már csak pár hónapot lakok ott.

Hogyan varázsolhatnék mégis internetet arra az asztali gépre? És nagyjából milyen összegbe kerülne?

Ilyen kütyük, hogy okostelefon, tablet, stb, ilyenjeim nincsenek, hogy azon netezzek. De az nem is lenne jó,mert a munkámhoz nagy monitor kell, szóval csak asztali gépen tudok gyorsan dolgozni.

Tudnátok segíteni? Nagyon járatlan vagyok e téren.

2015. márc. 11. 10:29
 1/5 Tengor ***** válasza:

Mobilnet előfizetés + USB-s mobilstcik.

Esetleg ha a telefonodon van net előfizetés, akkor azt a géppel is meg tudod osztani wifin keresztül.

2015. márc. 11. 10:39
 2/5 A kérdező kommentje:

Szóval mobilnet. Elkezdtem utánaolvasni ennek, de nagyon bonyolultnak tűnik.

1./ Ez a mobilnet van olyan gyors, mint az ADSL? És folyamatosan elérhető?

2./ És lehet csak 1-4 hónapra venni, vagy muszáj évekre szerződni és fizetni?

3./ Mennyibe kerül nagyjából havonta?

4./ Ja és ezért a mobilstickért külön kell fizetni? Az mennyibe kerül?

2015. márc. 11. 11:08
 3/5 A kérdező kommentje:
(Hagyományos butatelefonom van amúgy, T-mobil domino kártyás. Netezni elvileg lehetne a telefonon, de arra sosem volt szükségem. Most is asztali gépen kell majd dolgoznom,oda kell az internet.)
2015. márc. 11. 11:10
 4/5 Tengor ***** válasza:

1.) Tud olyan gyors lenni, mint egy vacakabb ADSL, de persze lassabb is. Nagyban függ a sebesség a lefedettségtől. A ping is magasabb a mobilnet esetén.

2.) Nem kell évekre előfizetni. Vannak kártyás mobilnet csomagok is, ezek szűkebbek, és drágábbak, mint a hosszabb előfizetési idővel bírók.

3, 4.) Szolgáltatók oldalán megtalálod

Ugyanakkor most nézem, hogy vannak vezetékes előfizetések is, amiknél nem kell hűségidőt kötni.

Nézd meg, hogy adott helyen (még városban utcánként is eltérő lehet) mi az, ami elérhető!

2015. márc. 11. 11:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha albérletben laksz, legyen mobilinterneted. Nekem is az van, nagyon praktikus. Ha költözöl, nincs cirkusz vele.
2015. márc. 18. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!