Hogyan tudom beállítani az internetet?
Figyelt kérdés
Felraktam a driver varàzslót, de elnyomhattam valamit, mert az internet kapcsolatom megszakadt, ès nem tudom visszahozni, mert azt írja, nem csatlakozik az internethez,pedig a kàbelek ok! Hogyan lehetne visszahozni a netet?2015. febr. 25. 19:59
1/11 anonim válasza:
Visszateszed akárhonnan a régebben működő driver-t. (jó esetben ott van még letöltve a gépeden)
2/11 A kérdező kommentje:
Az a baj, töröltem valamit, azóta nincsen.kerestem de sehol se talàlom
2015. febr. 25. 20:03
3/11 anonim válasza:
Elmész egyik haverodhoz,letöltesz egy internet driver-t,feldobod egy pendrive-ra,hazaviszed,feltelepíted,és készen is vagy ;)
4/11 A kérdező kommentje:
Hibaelàrító azt írja, a hardver v az illesztőprogram az nem stimmel vmi, ès nem lett kijavítva. Azt hol lehet kijavítani?
2015. febr. 25. 20:07
5/11 anonim válasza:
internet driver... jézus úristen...
6/11 A kérdező kommentje:
Broadcom netxtreme 57xx gigabit controller adapter idejét ezt töröltem! Honnan lehet leszedni?sajna az angol nem megy jól
2015. febr. 25. 20:12
7/11 anonim válasza:
Válaszd ki OS alapján a drivert:
9/11 anonim válasza:
Internet, az amihez csatlakozol, az egy fogalom, nem valami hardver. A hálózati kártya az, amihez kell a meghajtó program.
10/11 anonim válasza:
ja és a másik:
azt írod: "letöltesz egy internet drivert". Mintha ez valami rajzprogram lenne, hogy mindegy milyen csak rajzolni lehessen vele. Pontosan ismerni kell a hálókártya típusát a megfelelő meghajtóprogramhoz, nem csak letöltök egy - valamilyen - internet drivert.
Na de nem baj, holnap lesz min röhögni a kollégákkal a kávészünetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!