Ha prosti vagyok, lehet még jobb életem, vagy folytassam a szakmát?
A joghallgató barátunk szűz. A szavaiból egyértelműen kiderül hogy soha nem volt dolga nővel vagy ha volt is, akkor nem tudta kielégíteni. Akinek szexuális téren rendbe van az élete, az semmilyen körülmények között nem nyilatkozik így nőről.
Ma téged köpköd, holnap máshol veri ki a hisztit. A saját szexuális sikertelenségből származó dühét vetíti ki a világra.
Ebből a viselkedésből bárki, nő vagy férfi, egyértelműen le tudja szűrni ezt. Ez ellen is most hevesen fog fellépni, ami még tovább fogja bizonyítani a szüzességét.
Jó lenne ha nem hazudna tovább magának, hanem belátná és megpróbálna változtatni a helyzetén, egy frusztrált emberrel kevesebb lenne a világon.
Szerintem lehet a prosti dolgot normálisan is csinálni.
Kvázi nem állsz le mindenkivel,hanem válogatsz és árat szabsz.
Van egy haverom, igaz ő fiú...de ugyanúgy ebből (is) él.
Escor, magyarul fiú prosti.
Először csak fotózták,kapott érte 300 ezret. Aztán rájött hogy ge-ci jó adottságai vannak,és belevágott. Heti egy két partner és többet keres mint itthon egy diplomás.
Mindjárt elszégyellem magam, amiért nem fässzopással keresem a pénzem, hanem az anyukám fizeti az internetem. :( :D
Kicsi lány, eddig nem akartalak megsérteni, csak a kis buta agyad nem volt képes befogadni, amit mondani próbáltam. :D
Tudod mi vagy? Egy árucikk. :D Nálam erkölcstelenebb, de hasonlóan képzett és értelmes emberek megvesznek téged kilóra, használják a nyílásaidat, majd undorral eldobnak, mint egy szakadt, koszos rongyot. :D A könyvtárban ülő, szemüveges ronda kislányt nem lehet megvenni, mert ő ember. Te nem vagy az, te egy tárgy vagy most, és valószínűleg az is maradsz. A véleményed és a hozzáállásod, a jópofizásod a felkínált pénzösszeg növelésével egyenesen arányosan nő/javul. :D Egy kutyában több tartás van, mint benned; ha a kutyába belerúgsz, az pénzér/kajáért nem fog veled jópofizni utána sem, sőt, ha nem vagy neki szimpatikus, nem foglalkozik veled.
Állati szint alá süllyedtél, érted? :D
Ha akarnék és tudnék neked fizetni, még ezek után is lefeküdnél velem, ha elég nagy számot írok. :D Más kérdés, hogy nincsen gyomrom hozzá, se hozzád. Egy árucikk vagy, egy tárgy, egy emberi roncs, a társadalom legalja. Se nő, se férfi. Valami agy és erkölcs nélküli lény. :)
Jézusom, hova tévedtem... Nagyon fáj, hogy valaki képes normális életet élni, igaz? :D Megyek, meg is mondom a barátnőmnek, hogy nem létezik, ez a 3 év csak álom volt. :D
Valaki itt mondta már, nekem is ez a javaslatom. Dolgozz még pár évet, szedj össze némi pénzt aztán bele lehet vágni az életbe ha nem vered el kocsira, meg drága lakásra.
Színésznőzést felejtsd el, ahhoz komoly tehetség kell..és minimum egy színművészeti egyetem valamelyik országban. Megpróbálhatod, de nem lesz egyszerű, és lehet ott találod magadat, hogy ugyan úgy végig kell dugnod a rendezői ranglétrát.
... én a helyedben leérettségiznék újra és elmennék egyetemre... ha ez nem megy, akkor gyűjts össze annyi pénzt, amiből már egy kis ésszel lehet valamit kezdeni. Kis befektetés, műkörmös bolt, fodrásszalon stb...
Hát talán az ügyvéd nem prosti? Vagy a programozó? Mindenki az idejét váltja pénzre, ki így, ki úgy. Ugyanúgy senkit nem érdekel hogy mi van az ügyvéddel miután az elvégezte a dolgát.
Az joghallgató barátunk továbbra is a frusztrációit vetíti ki a kérdezőre. A felgyülemlett feszültséget itt vezeti le. Értelmes embernek nevezi magát, de igazából csak az indulatai vezérlik az itteni válaszok írásakor.
Lehet hogy van barátnője (miért ne lehetne?), de szexuálisan kielégületlen. Rövid ideig tart az aktus, a lány nem olyan mint amilyet szeretne, potenciagondok, de még akár lappangó homoszexualitás is elképzelhető.
Ha mélyen magába néz, akkor megtalálja a gondot és tud változtatni az életén. Ha nem, akkor élete nagy részét ebben az állandó bizonytalanságban, belső feszültségben fogja élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!