Ha prosti vagyok, lehet még jobb életem, vagy folytassam a szakmát?
Szerintem akár le is húzhatod magad a WC-n, bár a körülményeidet nem ismerem, viszont a prostitúciót semmi nem indokolja vagy validálja.
Esetleg lehetsz valami kis bolti eladó, vagy valamilyen asszisztens, segédke, amivel éppen eléldegélhetsz. Már ha összekapod magad. Érdemes számolnod azzal is, hogy normális férfi hozzád se akar majd érni, így a házasságnak vagy bármiféle normális, szerelmen alapuló kapcsolatnak lőttek (mondom még egyszer; normális férfiakkal). Emellett nem kérdés, hanem csak tájékoztatásul közlöm, hogy te is súlyosan sérült vagy mentálisan, ebből az életből kifolyólag.
Feltételezem nem sok mindenki van, akit érdekelsz, hiszen ők nyilván nem engedték volna, hogy ezt elkezdd, vagy hogy huzamosabb ideig benne maradj. Így nem sok esélyed van a gyógyulásra mentálisan, mert feltételezem pszichológusra nincs pénzed. Ha meg abbahagyod, akkor az egyetlen pozitívuma is elvész a megaláztatásaidnak; a pénzed. Bár hogy ennek az abbahagyása pozitívan vagy negatívan fog érinteni, az függ a személyiségedtől is.
Ez az amerikai dolog, és az egész írásod... hátborzongató. Egy kisgyerek vagy.
Nagy szád van, de nem igazán sikerült megérteni, amit leírtam. Fuss neki még egyszer. Nem sértésnek szántam, hogy húzd le magad a WC-n, hanem tényként közöltem, mindenféle érzelem nélkül. :)
Sértés az lenne, ha ez után hozzátennék egy általános igazságot: kurväkhoz nem kötünk érzelmeket.
Hogy mennyire gyerek vagy még, bizonyítja az is, hogy egyrészt a válaszomat sem értetted meg, másrészt fogalmad sincs, mi hátborzongató van a kérdésedben. Te, kis amerikai színésznő. :)
"amíg szèp vagyok és fiatal olyan palit fogok magamnak amilyet akarok,nem muszály mindent elmondani,és pont hogy a normális embereket nem érdekli hogy régen mit csináltam."
Ezt kérlek fogalmazd át kérdéssé és írd ki ide. :D Ez alapján a többség inkább leköpne és még beléd is rúgna egyet, hogy bizony, ordas kurvä vagy, semmi több. :D Végül is, megtaláltad a helyed, de nem értem miért panaszkodsz, ha így gondolkodsz. :D
Nézhetsz ki akárhogy, de egyetlen ujjal sem érnék hozzád. :D Ezerszer, milliószor többre tartom a könyvtárban ülő, ronda szemüveges szűz kislányt, mint téged. :D
Egyébként nem vagyok nő, veled egyidős vagyok, csak az élet kicsit más területéről: joghallgató vagyok. Bár ez nem tartozik a témához, de talán ad perspektívát, vagy egy orientációs irányt arra, hogy az írásom alapján hogyan értelmezhetők a benne található jelzők, köztük pld. a "normális", vagy "átlagos" (bár ezt pont nem használtam). :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!