Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » EToron hogy tudnék napi...

EToron hogy tudnék napi 4-5K-t összeszedni?

Figyelt kérdés

Egyenlőre nem nagyon értek hozzá, de az lehet hogy pár százalék növekedésenként veszem ki?

Vagy hogy érdemes csinálni?

Mennyi idő ez naponta?

Mennyi tőke kell hozzá?

2015. okt. 2. 22:05
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Még nem mondták, hogy káros lennék, de köszönöm, hogy felnyitottad a szememet. Senki nem akar téged visszahúzni a szarba, az eToro-ról kérdeztél, ezzel kapcsolatban válaszoltunk. Azok alapján, amiket olvastam róla, ha nem is veszítesz rajta, annyit nem lehet vele keresni, hogy akár napi egy órát is érdemes legyen rászánni.

Ha ebből te összesen azt szűröd le, hogy én egy sikertelen troll vagyok, akinek kellemetlen a személyisége és azért válaszolok, hogy téged "visszahúzzalak a szarba", sajnálom.

Keress fel egy befektetési tanácsadót és beszéld meg vele. Csak próbáld meg nem ráborítani az asztalt, ha nem bólogat minden ötletedre.

2015. okt. 4. 17:54
 22/24 A kérdező kommentje:

20

Semmi harag nem volt bennem amikor írtam.

Az én karmám már teljesen tárgytalan.

2015. okt. 4. 18:35
 23/24 A kérdező kommentje:

21

Szívesen.

Tudod: Nem az a baj hogy nem tudsz hanem az ha azt hiszed hogy tudsz.

2015. okt. 4. 18:36
 24/24 anonim ***** válasza:
61%
hú apám én is elolvastam ezt a hisztit és végül hány ezer ft ot kerestél az etoroval az elmúlt 2 évben? :D
2017. júl. 29. 20:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!