Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » EToron hogy tudnék napi...

EToron hogy tudnék napi 4-5K-t összeszedni?

Figyelt kérdés

Egyenlőre nem nagyon értek hozzá, de az lehet hogy pár százalék növekedésenként veszem ki?

Vagy hogy érdemes csinálni?

Mennyi idő ez naponta?

Mennyi tőke kell hozzá?

2015. okt. 2. 22:05
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
30%
Sehogy. Ha egyszerűen működne, akkor nem lenne minimálbéres melós.
2015. okt. 2. 22:21
 2/24 A kérdező kommentje:

Nekem itten mostan ne mondjad meg hogy itten aztán sehogy.

De most komolyan negatív jankók ne válaszoljanak.

2015. okt. 2. 23:09
 3/24 anonim ***** válasza:
41%

Nem tudod, hogy hogyan lehet megcsinálni, de azért biztos vagy benne, hogy meg lehet. pont ezért nem fog összejönni ;)

Ez nem negatív jankóskodás, belegondoltál már, ha ilyen egyszerű lenne napi pár ezrest megkeresni, akkor ki menne el egy gyárba dolgozni ennél kevesebb pénzért?

2015. okt. 3. 00:14
 4/24 anonim ***** válasza:
2015. okt. 3. 02:20
 5/24 anonim ***** válasza:
32%

Először is keress egy embert, akinek ez sikerült.

Nem csak azt mondja hogy sikerült, hanem bizonyítani tudja, hogy 1 éven át pénzt keresett EToron vagy más helyen. (min. 250 nap, de legalább ennyi tranzakció)

Vajon miért nem lehet találni ilyen embert?

Miért lehet találni olyan embert aki tangabugyik árulásából él, olyat aki árokásásból, olyat aki operál, olyat aki programozik, de olyat nem aki Forex-ből él?

2015. okt. 3. 08:40
 6/24 anonim ***** válasza:
0%

# lol! Akkor töltsd fel rá a fizetésed és játszd el!

Majd ha elbuktad, akkor jöhetsz ide sírni.

2015. okt. 3. 09:54
 7/24 anonim ***** válasza:
0%
Csináljad akkor, max elbukod a pénzed.
2015. okt. 3. 10:49
 8/24 A kérdező kommentje:

Írtam hogy sikertelen lúzerek mint ti kerüljék a válaszolást, de úgy néz ki a sikeres emberek egyáltalán nem járnak ilyen oldalra.

Köszönöm a gusztustalan gondolataitok kiírását, ezzel csak rosszat tettetek magatoknak és másoknak is, ha nem vagytok képesek felfogni mit jelent amit írok, akkor már most 100%-ra tudom hogy a keresetetek minimál bér környékén van. Ennyi vagytok lúzerek akik szeretnek másokat is visszahúzni, olyan negatív karmát építettetek magatoknak hogy soha az életbe nem mossátok le magatokról a szrt, gratulálok.

Az ilyen ne tanácsokat osztogasson, hanem hallgasson és tanuljon.

2015. okt. 3. 12:37
 9/24 A kérdező kommentje:

Olyanok vagytok mint egy sértett 10 éves, csak ti egész életetekben.

30-40 év alatt nem sikerült meghaladni a 10 éves önmagatokat, mégis okoskodtok. Inkább kuss.

2015. okt. 3. 12:39
 10/24 anonim ***** válasza:
40%

Azért ülök a gép előtt, mert épp dolgozom, hogy beleférjünk egy szűkösebb határidőbe.

Ha úgy nézzük, igazad van, valóban lúzer vagyok, mert szombaton délelőtt is dolgozom, pedig szarhatnék az ügyfél kívánságaira és jól betéphettem volna vagy elutazhattam volna valahova.

Ehelyett itt ülök és még ahhoz is hülye vagyok, hogy amikor szünetet tartok csináljak valami értelmeset, inkább a kreténségeidet olvasom.

Elképzelhető, hogy pszichiáterre van szükségem.

2015. okt. 3. 12:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!