EToron hogy tudnék napi 4-5K-t összeszedni?
Egyenlőre nem nagyon értek hozzá, de az lehet hogy pár százalék növekedésenként veszem ki?
Vagy hogy érdemes csinálni?
Mennyi idő ez naponta?
Mennyi tőke kell hozzá?
lol
egoista farok vagy, ennyi, és most az a bajod hogy leszrom és nem dicsőítem hogy nagylelkűen ide írsz.
Mondtam ne válaszolj mégis megtetted, tényleg ilyen buta vagy? tényleg ennyire nem tudod befogni? tényleg azt hiszed bármi értéke is van beteges gondolataidnak?
Ebből nekem úgy tűnik hogy impulzív személyiség vagy, aki az érzelmi (düh, harag) által vezérelt. Forexhez viszont analitikus (helyzetek elemzése), megfontolt, nyugodt (higgadt döntéshozatal) személyiség kell.
Kiváncsiságból kérdem, szerencsejátékkal próbálkoztál már? Félkarú rabló, rulett, kaparós sorsjegy?
Nem haragszom, csak mivel egyetlen kérésembe beleszrva válaszoltatok mind, kicsit trollkodtam.
Nem foglalkozok szerencsejátékkal.
Szerintem meg az a szánalmas amikor valakinek az a rutinja hogy bárkit aki csinálni akar valamit, gyorsan visszahúzza a szarba, és mindenhogyan próbálja demotiválni, annak ellenére hogy MEGKÉRTEM HOGY NE TEGYE EZT!
Az emberek 95% ilyen, szerinted nekem szükségem van a te válaszodra amikor az emberek nagy része ugyan ezt csinálja? Hát nincs. Pont hogy próbálom levetkőzni azokat a dolgokat amik neked már a személyiséged jelentik. Egyszerűen káros vagy és lehet van aki ezt megtűri, de én nem.
Miért reagálsz ilyen haraggal az előző válaszoló véleményére?
Sértegetni kezded, ócsárolod, de ő nem tett ilyet veled. Szerinted ez milyen karmát hoz neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!