Ha 2 cégtől rendelek két különböző dolgot akkor két szállítást kell fizetnem?
Figyelt kérdés
A lenyeg: Ha aquától rendelek egy mosógépet és az ipontól egy porszívót akkor két szállítási díjat kell fizetnem?(Mind a kettő ugyan abban az időben lett rendelve(pár perc eltéréssel) és a gsltől)2015. szept. 5. 12:29
2/10 anonim válasza:
Ilyen tételeknél nem ingyenes a házhozszállítás?
3/10 anonim válasza:
HA egy helyről rendelsz akkor csak egyszeri szállítási díjat kell fizetni. Ha két különböző helyről rendelsz akkor két szállítási díjat kell fizetni.
4/10 anonim válasza:
Én nem is értem, hogyan lehet ez kérdés. Természetesen ez két külön rendelés, két szállítási díjjal. A GLS-től terméket nem tudsz rendelni, legfeljebb szolgáltatást.
Ha a két külön helyről terméket egy futár hozza ki egyszerre, akkor is két szállítási díjat fizetsz.
5/10 anonim válasza:
Persze!
Jó, hogy nem csak az egyik terméket akarod kifizetni...
6/10 anonim válasza:
Mi köze van a két cégnek egymáshoz? Külön helyről jön a szállítás, külön cég fizet a saját szállító cégének.
7/10 A kérdező kommentje:
"Ha a két külön helyről terméket egy futár hozza ki egyszerre, akkor is két szállítási díjat fizetsz."
Erre voltam kíváncsi, köszönöm.
2015. szept. 5. 14:22
8/10 anonim válasza:
Istenem... nagyon el leszek keseredve, ha a gyerekem ilyen sík hülye lesz... :(
10/10 A kérdező kommentje:
#8 úgy legyen! :D
2015. szept. 5. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!