Ebay-en hogy lehet, hogy ugyanazt a terméket (onnan gondolom, hogy ugyanaz, mert ugyanazok a fotók vannak feltöltve) különböző eladók árulják, különböző áron és postaköltséggel? (tovább lent)
Csak érdekel, mert van pl. hogy megtetszik valami, de nem tudom, melyiktől rendeljem. Valamelyik kevesebbért adja el plusz postaköltséggel, míg a másik többért, de ingyenes szállítással.
Meg furcsa, hogy különböző nevűek a meghirdetők. Vagy esetleg ők valamilyen összeköttetésben állnak, pl.: valami cég?
De mondjuk az miért hirdetné meg egyszer olcsón, egyszer drágán.. :/ ? Úgyis a legtöbben inkább az olcsót válasszák.
Köszönöm előre is!
Köszönöm a gyors választ! :)
Ez a képes dolog elég kiábrándító, mármint úgy értem nem tűnik túl megbízhatónak. Mondjuk már rendeltem így, és tényleg azt kaptam, szóval remélem ezután sem lesz baj.
Az ebay egy nagy virtualis piacter. Rengeteg elado van, akik akar ugyanazokat a termekeket is arulhatjak.
Olyantol rendelj, akinek sok pozitiv ertekelese van, azzal nem lehet melleloni.
En tobb mint 10 eve vasarolok rendszeresen az ebay-rol, es eddig meg mindig azt kaptam amiert fizettem.
E-bay-on még nem rendeltem, de régebben -mikor csak a vásárlás után kellett jutalékot fizetni- teszveszen fent voltam és különleges teákat árultam akár filterenként is. Mivel elég vacak fényképezőgépem volt, ezért én is netről szedtem le a képeket, mivel így sokkal igényesebb és gyorsabb volt. Igy ez nem hiszem, hogy mérvadó lenne.
Ahogy írták: jó pontozású eladót keress.
Egyébként volt olyan is hogy ketten tették fel ugyanazt. Az egyik drágán, a másik normál áron. Pszichológia.. Piacon is megcsinálják a zöldségesek. Örülsz, hogy olcsón kaptál jó árut és máskor is visszamész. És persze van olyan vevő is akinek attól lesz szép és jó az áru, hogy drága (riport volt egy őstermelő bácsival aki nem tudta a virágait eladni az árusoknak valamelyik nap és eladta saját maga a piac előtt. Valaki aki az ő virágát vette bent drágábban leszólta azt amit ő árult.. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!