Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Értesitőt kaptam csomagról....

Értesitőt kaptam csomagról. Aznap még át tudom venni a postán? Illetve ha nem az én nevemre jött, de a lakcim ugyanaz, én is átvehetem?

Figyelt kérdés

10perccel előttem jött a csomag,még nem voltam itthon...igy értesitőt dobtak be.

Ma még át tudom venni a csomagot,vagy már csak holnap?

És ha nem az én nevemen van,hanem a páromén,de a lakcim ugyanaz,kiadják nekem?Vagy kell valami meghatalmazás?

Ha kell,az hogy néz ki,minek kell benne szerepelnie?

2015. márc. 12. 12:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Inkább holnap, ma postásnál van, ha nála volt. Nekem kiadják a más nevére, azonos lakcímre érkező küldeményeket meghatalmazás nélkül.
2015. márc. 12. 13:14
 2/4 A kérdező kommentje:

köszönöm!

Akkor ezeket nem viszik vissza a postára amiket nem vettek át?Mert 11:49-kor járt itt,az van az értesitőn.Kb 5 óra körül tudnék elmenni a postára érte.Addigra nem ér oda vele?

Fontos lenne a csomag,ezért szeretném még ma átvenni,ha lehet nyilván csak akkor,meg ha nekem kiadják...

2015. márc. 12. 13:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Rá van írva az értesítőre, hogy mikor lehet átvenni. Általában már aznap is, négy óra után.
2015. márc. 12. 17:19
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm!Szerencsére délután még egyszer kihozta a postás,és át tudtam venni!
2015. márc. 12. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!