Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ebay-en miért lehet az, hogy...

Ebay-en miért lehet az, hogy ketten 2 különböző szállítási költséget látunk egy terméknél? (ugyanazon a linken) Beállítás kérdése lehet?

Figyelt kérdés
Egy pólót szeretnék rendelni és nálam 5 font a szállítás (Royal mail-lel) , ismerősömnél pedig csak 2 font :O

2015. ápr. 8. 16:53
 1/9 anonim ***** válasza:

Tipp: te MO-n laksz, ismerosod meg GB-ben? :D

(vagy csak egyszeruen ismerosodnek nincs beallitva a lakhelye.)

2015. ápr. 8. 18:12
 2/9 A kérdező kommentje:
Hah köszi de Mo.-n lakik ő is :D és be van állítva neki is lakcím.. nem értem, de köszi a választ!
2015. ápr. 8. 19:05
 3/9 anonim válasza:

Szerintem ez a lehetséges:

1. Olyan van, hogy több termék többször van meghirdetve, én pl. olyat tapasztaltam, hogy egyszer a termék ára pl. 600-nak volt hirdetve, a postaköltség meg 400-nak, míg ugyanaz a termék másik hirdetésben 400ft volt, a szállítása meg 200.

(és tényleg ugyanaz a termék, ugyanazok a fotók, meg tényleg azt is kaptam meg, szóval nem volt gond, és mindegy volt melyiket veszem, mert a végösszeg, szóval a rendes ár meg a posta nekem ugyanannyi volt, az meg már ugyan mindegy nekem, hogy ki kaszál többet, a posta vagy az eladó :D)

2. Nem tudom, hogy megrendeltétek -e, vagy csak néztétek az oldalt, de én mikor rendeltem valamit, akkor még 379 forintot fizettem, ezt írta a PayPal is, viszont mikor később megnéztem a rendelési listát, már csak 355 forint volt írva. Gondolom ahogy változik a pénz értéke, szóval ha 3 nappal később rendelem meg, huszonpár forinttal olcsóbban juthattam volna hozzá.

Más ötletem nincs, de ha lesz, szólok :D

2015. ápr. 8. 19:26
 4/9 anonim válasza:

Az ebay.co.uk -t néztétek vagy az ebay.com-ot?

(mondjuk gondolom, hogy az angolt, ha font..)

Lehet hülyeség, de szerintem az ebay.co.uk drágább.. legalábbis, ha netán ott látok valamit, mindig megnézem, hogy a com-oson nincs -e meghirdetve, mert ott általában minden olcsó (ráadásul kényelmes, hogy ott minden terméknél kiírja, hogy mennyi a dollár átváltva forintba, míg a uk.co-n nem váltja át a fontot)

2015. ápr. 8. 19:29
 5/9 anonim ***** válasza:

" megnézem, hogy a com-oson nincs -e meghirdetve, mert ott általában minden olcsó "

Olcso, de ha az erteke meghalad egy hatart, fizetsz ra AFAt, esetleg vamot is. :)

2015. ápr. 8. 19:51
 6/9 anonim válasza:

Hát, igazából eddig még 2000ft volt a legnagyobb, amiért vásároltam, általában 1000ft alatt veszek mindent (nem nagy dolgok, szóval érthető).

Ezekre szerintem nem nagyon varrnak rá semmit :) (reméljük :D)

2015. ápr. 8. 20:29
 7/9 A kérdező kommentje:
hát ez érdekes, lehet hogy van valami ebben a co.uk / com dologban :D (én co.uk-ot használom) köszi a válaszokat!
2015. ápr. 8. 20:55
 8/9 A kérdező kommentje:
Azóta kipróbáltuk, ha meg akarja rendelni a pólót, akkor már nála is drágább lesz a szállítás :D
2015. ápr. 13. 10:43
 9/9 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy elotte nem volt bejelentkezve, azaz az ebay nem tudta a cimet.
2015. ápr. 13. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!