Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Lehetséges, hogy az MLM cégek...

Lehetséges, hogy az MLM cégek bérhozzászólókat tartanak fent? Akik orrba-szájba dicsérik a különböző termékeiket a különböző fórumokon.

Figyelt kérdés
Beírtam egy ilyen cég nevét, és annyira dicsérik, hogy felébredt bennem a gyanú. Tud ilyesmiről (mármint a bérkommentelőkről) valaki valamit?
2015. máj. 1. 13:46
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem lehetséges, hanem biztos, az összes gyógynövényes szemét...
2015. máj. 1. 13:50
 2/7 A kérdező kommentje:
Van egy olyan érzésem, hogy a kérdés is.
2015. máj. 1. 13:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Én is egy ilyen vagyok. Engem az Amway fizet. Meg az FLP. És most szerződtem le a NuSkinnal is. Jól fizetnek, és van felvétel. Nem akarsz te is jönni? Amúgy az üzlet maga szar, senki nem keres vele semmit... Ja, csak azok, akik az elején elkezdték, meg azok, akiknek van gyomruk átverni a barátaikat. Vagy hogy is van? Na mindegy. A cégek már régóta veszteségesek, és jövőre, úgy hallottam, be is fog zárni mind. Addig kell kiszednünk a pénzt belőlük!!
2015. máj. 1. 14:49
 4/7 Koplárovics Béci ***** válasza:
Azért itt a gyakorin még nem nagyon dícsértek halálra MLM rendszereket. Sőt, több az ellenzője. Ha a hivatalos(nak tűnő), kifejezetten a termék népszerűsítésével foglalkozó oldalakat nézel, ott sem éppen bérkommentelők vannak, egyszerűen az oldal részei a kommenteknek tűnő reklámok.
2015. máj. 1. 15:28
 5/7 A kérdező kommentje:
Konkrétan a Wellstarra gondolok. Az ő vackuk az, amit mindenki dicsér itt.
2015. máj. 1. 19:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát, ahogy én látom, a wellstarról alig volt itt kérdés is, meg válasz is. Főleg nem a termékekről. A legtöbb született válasz leginkább az mlm haterek és mlm elismerők közötti csatározás csupán...
2015. máj. 1. 20:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Amúgy mi alapján bélyegzed vacaknak a terméküket? Tapasztalat? Gondolatok? Hallottál valamit? És amúgy csak úgy abszolút vacak, vagy valamihez képest vacak?
2015. máj. 1. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!