A nagyobb cégek (Nike, Adidas, Samsung stb. ) a termékeiket saját gyártósoron gyártják vagy más erre szakosodott cégeket bíznak meg a termékeik legyártásával?
Figyelt kérdés
pl. Nike piacra dob egy cipőt, azt ők gyártják le vagy egy termék minta bemutatásával egy másik céget bíznak meg ezzel?
Tegyük fel akarok egy saját ruha márkát (azon belül is egy farmer kollekciót szeretnék legyártatni), de természetesen nekem nincs saját gyáram, akkor megbízhatok egy textilgyárat, hogy gyártsanak nekem X db-ot a termékemből?
És azt piacra is dobhatom?
2011. dec. 9. 12:12
1/3 anonim válasza:
Igen, bár én semmi értelmét nem látom új farmerkollekciónak.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem akarok semmit piacra dobni, csak szemléltetni akartam, hogy mire gondoltam. A kérdést meg csak azért tettem fel, mert érdekelt.
2011. dec. 9. 13:46
3/3 anonim válasza:
Romaniaba a Hanilban dolgozok, es a Samsungnak szerelunk ossze termekeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!