Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi fog történni ha nem vettem...

Tejföl erzsi kérdése:

Mi fog történni ha nem vettem át a rendelt csomagot?

Figyelt kérdés

Rendeltem egy oldalról cuccost és nem volt szállítási díj csak a terméket kellett volna fizetnem . 3 nap írtak h aznap fog jönni. Fel is keltem vártam egész nap . Erre jött az email h nem voltam itthon . Baszott csorgetni a futár pedig itthon voltam és családi ház figyeltem ... aztán következő nap ugyan ez ... ma megint vártam egész nap . És láttam a csomag követő nel h már küldi vissza pestre.

Miért nem hív a futár ha itt van ?? Vmi trans o flex futár szolgálat. . Amikor a magyar posta szállított vmit az bezzeg csörgött h hozta a csomagot... fhuuu. :(

2015. aug. 25. 01:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
86%
Épp azért írják azokat a nyomorult üzeneteket, hogy tudd valami gond van és tudj intézkedni, de ha semmit nem csinálsz, nem is fog változni semmi. Igaz amit írnak a TOF nem a legjobb futárszolgálat, igaz nagyjából a legolcsóbb is, de azért még ők is abban érdekeltek hogy kikézbesítsék a csomagot, hisz aki feladta nem örülne, ha sorozatosan visszaviszik a csomagokat, mert akkor mással fogja küldeni a csomagjait.
2015. aug. 25. 20:35
 12/14 A kérdező kommentje:
Nem azt írták h gond van hanem hogy mai nap szállítják . Aztán meg h nem tartózkodta m a címen ..fszt...
2015. aug. 25. 22:37
 13/14 anonim ***** válasza:
35%

Azt írtad kaptál üzenetet, hogy sikertelen kézbesítés...

Végül is nekem mindegy. Ülj csak az ablakban korán reggeltől, meg írj ide és akkor még fogsz tudni bosszankodni sokat.

2015. aug. 26. 08:05
 14/14 A kérdező kommentje:
Azt már este írták. 6 körül .mikor itthon voltam csak baszott csorgetni
2015. aug. 26. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!