Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Az utánvétes csomagot ha nem...

Az utánvétes csomagot ha nem vettem át, akkor mi fog történni vele?

Figyelt kérdés

Nem tegnapra vártam egy csomagot,hanem mára,és nem szóltam itthon,hogy jönni fog csomag,mert azt hittem hogy ma személyesen átvehetem.

Az történt,hogy melóban voltam,a fatert is ugyan úgy hívják,mint engem,és nem vette át a csomagot,mert azt hitte,hogy neki jött.

Ilyenkor mi történik?

2013. okt. 3. 13:50
 1/2 anonim ***** válasza:

ha jól tudom ilyenkor van a gáz. Ugyanis ha nem talál otthon a postás akkor meg kell kísérelnie még egyszer később illetve az értesítő alapján átvehetnéd a postán.

Azonban ilyen esetben ha címzett nem veszi át a csomagot akkor azt (tudomásom szerint) a posta visszaszállítja a csomagon feltüntetett feladónak.

Ez csak azért gáz, mert ugye az utánvét min. 1800Ft ami így ugrott. És a postaköltséget a feladónak ki kell fizetnie feladáskor.

Én is szoktam kisebb dolgokat eladni neten és pont az ilyen esetek miatt csinálom azt, hogy csak előreutalással adok fel valamit. Olcsóbb is, és védve is vagyok. Sajnos megesik az ilyen félreértés de nagyon kellemetlen tud lenni :S

2013. okt. 3. 14:19
 2/2 A kérdező kommentje:

Szia!

Időközben megvan a dolog megoldása. Visszaküldték neki a csomagot,meg is érkezett ma nála.(csodálkozom,hogy a posta lebonyolította 3 munkanap alatt somogyból - borsodba - borsodból - somogyba)

Fel adja megint,és 1 ezressel meg kell fejelnem az összeget. Mondjuk amúgy is korrekt módon toltam volna rá egy ezrest neki,de így meg muszáj.

2013. okt. 3. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!