Mi fog történni ha nem vettem át a rendelt csomagot?
Rendeltem egy oldalról cuccost és nem volt szállítási díj csak a terméket kellett volna fizetnem . 3 nap írtak h aznap fog jönni. Fel is keltem vártam egész nap . Erre jött az email h nem voltam itthon . Baszott csorgetni a futár pedig itthon voltam és családi ház figyeltem ... aztán következő nap ugyan ez ... ma megint vártam egész nap . És láttam a csomag követő nel h már küldi vissza pestre.
Miért nem hív a futár ha itt van ?? Vmi trans o flex futár szolgálat. . Amikor a magyar posta szállított vmit az bezzeg csörgött h hozta a csomagot... fhuuu. :(
Ne haragudj, de nem valami hatékony megoldás ez, hogy kora reggel felkelsz és egész nap az ablakból lesed a futárt :)
Tudod hogy jönnie kell, ha nem ér el normális futárszolgálatnál fel kell hogy hívjon a futár, oké nem történt meg, hiba a futár részéről, de látod a csomag követőben hogy valami gond volt. Nem az a megoldás, hogy még egy nap ülsz az ablakban egész nap, hanem felhívod a futárszolgálatot, ez vagy, ezt a számú csomagot várod, hol van, mért nem keresett a futár. Elárulok egy titkot: segíteni fognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!