Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi fog történni ha nem vettem...

Tejföl erzsi kérdése:

Mi fog történni ha nem vettem át a rendelt csomagot?

Figyelt kérdés

Rendeltem egy oldalról cuccost és nem volt szállítási díj csak a terméket kellett volna fizetnem . 3 nap írtak h aznap fog jönni. Fel is keltem vártam egész nap . Erre jött az email h nem voltam itthon . Baszott csorgetni a futár pedig itthon voltam és családi ház figyeltem ... aztán következő nap ugyan ez ... ma megint vártam egész nap . És láttam a csomag követő nel h már küldi vissza pestre.

Miért nem hív a futár ha itt van ?? Vmi trans o flex futár szolgálat. . Amikor a magyar posta szállított vmit az bezzeg csörgött h hozta a csomagot... fhuuu. :(

2015. aug. 25. 01:25
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Ja és ma reggel is jött email h ma szállítja 8 és du 5 között ... egész nap az ablakban voltam és néztem ...
2015. aug. 25. 01:26
 2/14 A kérdező kommentje:
9 kor írja a csomag követő h már megy vissza pestre :D
2015. aug. 25. 01:27
 3/14 anonim válasza:
83%
Jártam így én is a trasOflex-el.Hívd fel a futárcéget, hogy a futár hülye és ne mcsönget, nem hív.AZ én csomagom visszaküldték ausztriába a feladóhoz és fizethettem újra a postát.A céget felíhvtam és közöltem velük, hogy ez így nem tuti.A futár azt írta, hogy nyaralni vagyok közben otthon voltam.
2015. aug. 25. 01:41
 4/14 anonim válasza:
83%
[link] Itt eléred őket.Én nagyon elküldtem őket a francbe, hogy a futár még csak be se csenget csak visszaküldi a csomagot, hogy nyaralok.Pedig otthon voltam.Ez egy ilyen cég.Trógerek gyülekezete.
2015. aug. 25. 01:44
 5/14 A kérdező kommentje:
Hát baromi ideges voltam vagyok én is . Születésnapi ajándék lett volna . Szülinap előtti nap jött volna . Írok nekik holnap egy szép emailt. Pedig direkt fel keltem 7.30 kor és 8 kor már vártam hogy jöjjön
2015. aug. 25. 01:51
 6/14 anonim válasza:
Sexet rendeltél? Csak mert ez a sexualitás kategória...
2015. aug. 25. 04:10
 7/14 A kérdező kommentje:
Nem csak rossz kategória :D
2015. aug. 25. 08:41
 8/14 anonim ***** válasza:
78%

Ne haragudj, de nem valami hatékony megoldás ez, hogy kora reggel felkelsz és egész nap az ablakból lesed a futárt :)

Tudod hogy jönnie kell, ha nem ér el normális futárszolgálatnál fel kell hogy hívjon a futár, oké nem történt meg, hiba a futár részéről, de látod a csomag követőben hogy valami gond volt. Nem az a megoldás, hogy még egy nap ülsz az ablakban egész nap, hanem felhívod a futárszolgálatot, ez vagy, ezt a számú csomagot várod, hol van, mért nem keresett a futár. Elárulok egy titkot: segíteni fognak.

2015. aug. 25. 10:57
 9/14 anonim ***** válasza:
86%
a trans-o-flex tényleg tróger banda
2015. aug. 25. 13:53
 10/14 A kérdező kommentje:
De akkor miért írja h itt volt ? És h nem ér el. .. smst t bezzeg küldtek h sikertelen kézbesítés
2015. aug. 25. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!