Demo számla nyitás tőzsdézéshez?
Ahogy az első válaszoló írja, a valódi számlán bukni fogsz. Ne gondolj valami ördögi összeesküvésre a brókered részéről, csupán arról van szó, hogy a saját pénzeddel nem ugyanazokat a pozíciókat nyitod és nem azonos időre, mint játékpénzzel. Pszichológia, kockázatkezelés, stb.
Amm nyiss egy demószámlát a plus500-nál, egyszerűsített a kereskedési felület és tényleg 2 perc alatt megvan. Viszont ha igazi pénzzel akarsz tőzsdézni, keress egy megbízható befektetési szolgáltatót, ne bízz pénzt a plus500-ra szvsz.
Amúgy frankón nem értem, hogy most, amikor tévéből, rádióból és a vízcsapból is a Budacash és a Quaestor brókerbotrány folyik, ahol 10 ezrek bukták el nehezen félretett pénzüket vagy épp könnyen megszerzett millióikat, akkor itt, a Gyakorin mindenkin kitört a tőzsdézés vágya és tülekedve jelentkeznek, hogy szintén elbukhassák a pénzüket: tőzsdézni akarok, Demozni akarok. Kiskutya legyek, ha megértem ezt a jelenséget :-)
(első vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!